icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 augusti 2013 20:59
3

Kläder har stor betydelse

Sitter och filosoferar denna fredagkväll och tänker tillbaka lite. Jag minns när jag år 2009 gick med in en grupp för viktminskning som hade betoning både på LCH och KBT. Vi fick alla frågan varför vi ville gå ned i vikt. Mitt svar kom direkt från hjärtat. " Jag vill ha snygga kläder på mig." Jag kände att det gick ett sus genom gruppen när jag sade det. En stark känsla och så är det. Jag vill använda min garderob och inte känna att kläderna lämnar min kropp. Det vill säga att jag får på mig en kjol mycket mödosamt men mycket kortare än jag förväntar mig. Tar på mig en blus och ärmarna stramar och jag kan inte dra ned den helt över midjan. Jag knäpper byxorna liggande på sängen och drar in magen men hur ser det ut ovanför midjan. Nej, jag vill känna mig slank i mina kläder och det är mitt mål med att vara här. Känna känslan att det finns lite extra utrymme när jag klär på mig om ni förstår.. Jag vill komma dit och jag lovar att rapportera när jag kan ha min prickiga klänning som hänger i garderoben.

Kommentarer

  • 10 aug 2013 06:53
    Håller med dig. Det är viktigt att känna sig snygg och bekväm i sina kläder och när de nu sys för länge och/eller smalare människor än de flesta av oss får vi anpassa oss eller hitta en sömmerska att lämna dem till för anpassning... Lycka till med att hitta klädformen!
  • 10 aug 2013 07:54
    Då börjar vi resan mot den prickiga klänningen nu då :D Stort lycka till!
  • 10 aug 2013 10:10
    Tack Jessica och resan har börjat som sagt! Slutstationen hägrar och man behöver målbilder. I mitt fall en prickig klänning.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.