icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074533
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 April 2014 23:46
3

Kinesisk ansiktsmassage..

var otroligt skönt! Fick så mycket energi och detta ska jag absolut göra igen. Jag har provat indisk förut men det gjorde för ont. Tror inte på ansiktsmassage som gör ont. Detta var väldigt bra och mjukt samt behagligt. Jag är lite sökare av olika saker, som säkert många som läser mig har förstått. Nu tror jag att jag funnit något och den kinesiska urgamla läkekonsten är helt klart intressant. Hon menade också på att hon kunde hjälpa mig med min frozen shoulder. Vi får se vad som händer. Ikväll har jag jobbat några timmar och nu stänger jag ned datorn inför nästa vecka och ska bara vara ledig. På onsdag är det bokat ett pass med dans på gymet.. Nu är det dags att ta upp de goda vanorna igen som sagt!

Kommentarer

 • 23 Apr 2014 06:52
  Tita
  Tack för tipset!
 • 22 Apr 2014 12:11
  Tita
  Det låter så skönt. Vilka är det som ger sådan behandling? Gör kosmetologerna det?
 • 22 Apr 2014 19:52
  Man får söka på akupunktur så hittar man Det bästa är nog att hitta någon som är utbildad i Kina. Faktiskt riktigt bra både psykiskt och fysiskt.

Logga in för att skriva en kommentar.