icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 oktober 2017 22:44
5

Kickstarten hjälper även om jag hanterar den på mitt eget sätt

Jag är mycket glad att jag startade med kickstarten här som fick mig att vända om helt. Jag har fortfarande mycket stress omkring mig men mår så mycket bättre när jag undviker kaffebröd och smörgåsar samt glass och choklad. Kom verkligen in i dåliga vanor som att alltlid ta en glass till kaffet när jag jobbade hemma. Nu är en slät kopp kaffe min nya vana och något som jag inte trodde var möjligt. 

Idag bjöd en av mina kollegor på hembakad äppelkaka och först tänkte jag att jag skulle ta för att hon bjöd och det var fredag men jag ändrade mig och att jag fortsätter min inslagna väg. Några frågade varför jag inte tog något och jag sade helt enkelt när det är mycket stress på jobbet mår jag inte bra av kaffebröd. Ett svar som alla accepterade och vad skönt det kändes att kunna säga så på ett lugnt sätt. Det är ju så sant! 

Jag ska köra kickstart en vecka till och sedan är det slut. Jag kommer nog att starta om igen och då ta fasta på matplanering. Än så länge har jag bara gjort kesoplättar och det finns så mycket mer att laga till. 

Fredag och otroligt skönt efter intensiv vecka. Imorgon ska vi åka till Ikea allihopa och se om vi kan hitta en bra säng till A:s sons rum. Han trivs bra här och det känns roligt . 

På söndag ska jag spela Stockholmsmästerskapet i Snabbschack och ska bli riktigt kul och spännande med denna tävling. 

Gillar

Kommentarer

 • 14 okt 2017 07:51
  Bella50

  Det är inte så "bara" att hitta sitt eget sätt. Varmt grattis till det "fyndet"👏👏😆

  Det blir nog en hållbarare väg att gå nu...inte så många "förbud"... utan dina egna bättre val. Som igår på jobbet. 👍Duktigt gjort 😍

  Vad roligt att sonen trivs i Sverige...och jag håller en 👍för morgondagens schack.

  må så gott vännen ❤️ Ps. Fint foto på dig Ds.

  Senast uppdaterad 14 okt 2017 07:52

 • 14 okt 2017 08:13
  paloma

  Det var starkt gjort att tacka nej till äppelkakan, jag brukar bara säga att jag inte äter kakor på vardagar. Nuförtiden vet alla det och frågar inte längre.

  Lycka till på söndagyes

 • 14 okt 2017 09:23
  Tita

  Lycka till med matschen!!👍👍👍

 • 14 okt 2017 09:42
  aregnisw

  Lycka till på söndag yes

 • 14 okt 2017 10:11

  Lycka till i tävlingen!

  Och så bra av dig att tacka nej till kakan på jobbet. Det är mitt svåraste, när någon ansträngt sig för att bjuda mig på något gott och jag helst vill tacka nej. Har blivit lite bättre på det, men jag tycker det är svårt och får lätt skuldkänslor för att jag riskerar att göra någon annan besviken eller ledsen.

Logga in för att skriva en kommentar.