icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 september 2017 19:57
5

Kickstart dag 4

Bara fyra dagar har gått med mitt nya liv men känns som så mycket längre. Dessa dagar är nog första någonsin  jag ätit så bra när jag jobbat hemifrån. Inget kaffebröd eller glas till fikat när jag tar paus. Har ställt in hjärnan på det och att jag istället ska njuta av en god kopp kaffe. Bra början  och jag har mått bra och känt mig lugnare.

När A kom hem idag tog han fram två kanelbullar ur frysen och viftade retsamt med dem framför mig när jag satt vid köksbordet. Åh, vad gott det doftade efter att han värmt dem i ugnen men jag har bestämt mig. Sådant gjorde jag " förr i tiden" och nu har jag andra planer.  Det är bra med Kickstart för det ger mig svart och vitt att jag gjort en förändring. 

Imorgon ska jag in till kontoret och jobba.Första dagen på hela veckan och blir roligt att träffa lite kollegor. Annars trivs jag otroligt bra med att jobba hemifrån med tanke på att det är mycket lättare att fokusera och slippa restiden. 

Gillar

Kommentarer

 • 28 sep 2017 21:43
  gasten

  Bra gjort att avstå kanelbullen! 

  Pepp , pepp! 👍 

 • 28 sep 2017 23:39
  ulla165

  Det var verkligen starkt gjort! Hatten av!

 • 29 sep 2017 06:43

  Tack allihopa och det är min styrka när jag har bestämt mig. Man kan tycka att A är lite okänslig men jag tog det med humor så det är ingen fara. Han tycker inte jag behöver gå ned i vikt och det är ju fint av honom men han förstår inte klädproblematiken med trånga kjolar etc.. 

  Allt känns bra förutom huvudvärk men jag tror att det kan vara att jag avstår helt från kaffebröd och choklad och att kroppen reagerar samt att jag måste tänka på att dricka mycket vatten. 

 • 29 sep 2017 07:06

  Huvudvärken kan bero på saltbrist. Testa att dricka buljong och se om det blir någon skillnad.

  Bra jobbat att kunna mostå. Du kanske får säga till A att köpa kanelbulle på vägen hem och äta upp den innan han kommer hem. Just doften kan ju bli förrädisk. 

  Jag har lite av samma problem med att maken köper hem nötblandning och choklad till sig själv. Han tycker jag bara ska låta bli det men om suget slår till och jag vet att det finns därhemma så går det helt enkelt inte att låta bli att leta upp det.

 • 29 sep 2017 08:08
  Bella50

  Det var riktigt bra gjort att inte falla för frestelsen. Du kan ju detta med att fokusera genom schacket och har god nytta av den förmågan även här. Grattis och lycka till yessmileyheart

Logga in för att skriva en kommentar.