icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 september 2017 07:18
6

Kickstart dag 1 och blandade känslor

Igår anmälde jag mig till Kickstart för jag känner att jag behöver verkligen något som sparkar igång mig. Jag kommer aldrig till skott helt enkelt. Stressiga dagar gör att jag lockas av att koppla av med något gott till kaffet och en bit choklad när jag åker hem från jobbet. 

Nu kör jag och det känns bra men blandade känslor. Lite sorgsen att " förlora" smörgåsar och kaffebröd men samtidigt en positiv känsla inom mig att vända om. Trivs inte med mig själv när kläderna stramar och jag blir tyngre i kroppen. Känns bra att jag tog detta beslut och LCLC passar nog mig. Kommer att ta lite tid att lära mig då jag inte är van vid att räkna kalorier och Efördelning men alla är vi barn i början och det viktigast är att jag kommit igång och bryter gamla vanor som inte känns bra. 

Apropå bryta vanor så har jag haft mina nya glasögon ett tag nu. Trivs så bra i dem och A tyckte de var väldigt fina. Nu har jag dem när jag ser på teve och igår tog jag av dem under filmen jag såg. Blev nästan skrämd av hur dåligt jag såg utan glasögon. Det är ju inte det att min syn har blivit sämre sedan jag började med glasögon utan nu har jag vant mig vid något nytt och bättre och behöver inte anstränga mig längre.  Känns fantastiskt att kunna se på det sätt jag gör nu och att gå i affären och kunna kolla både på prislappar och bäst före datum obehindrat. Lite svårt att vänja sig att ställa in skärpan eftersom glasögonen är progressiva men det kommer att gå lättare och lättare. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 sep 2017 07:41
  Bella50

  Hejar på från mitt håll det vet du 👏👏...

  och en bild på dina " nya ögon" vore kul att se 😆👍

 • 25 sep 2017 07:59
  paloma

  Det är alltid jobbigt att avstå något i livet som är gott, det kan kännas så definitivt om man tänker aldrig mer. Men tänker man någon gång tycker jag det blir lättare.

  Det blir lättare att avstå när du känner på kläderna att de inte stramar, då känns det mer meningsfullt.

  Lycka tillyes

 • 25 sep 2017 08:13

  Lycka till!

   

 • 25 sep 2017 08:14
  aregnisw

  Lycka till med kickstart, och visst är det jobbigt att avstå från sådant man har vant vid men det kommer säkert gå bra pepp yessmiley

 • 25 sep 2017 11:38

  Jag tror också LCLC passar dig, bra val! Lycka till med din kickstart och ser fram emot att följa dig här smiley

 • 25 sep 2017 16:47
  Tita

  Lycka till!!

Logga in för att skriva en kommentar.