icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 september 2017 19:55
1

Kan man behålla en känsla

Förra året var jag fast besluten att behålla min semesterkänsla men av många olika skäl gick det inte så bra. Stressen tog överhand. 

Nu i år känner jag bara att jag hoppas jag kan behålla denna känsla när jag gungade i hammocken på kvällen och såg ut över havet. Allt var så fridfullt. Jag har inte suttit i hammock sedan jag var barn. Det var inte helt tyst utan tvärtom många ljud. Bilarna längst vägen, havets brus, barn som lekte , människor som ropade till varandra.Spanjorer är som bekant inte så tysta  av sig.

Det gjorde inget för jag fick ändå en så fridfull känsla inom mig. Jag ser på bilden och hoppas få behålla denna känsla inom mig själv.

f25140e0-c6f6-4d1d-aebe-2371bf02d0d4.jpg

 

Gillar

Kommentarer

  • 2 sep 2017 23:23
    Bella50

    Lägg bilden som skärmbild på mobil eller dator. Då glömmer du inte... pepp vännen 👍

Logga in för att skriva en kommentar.