icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1007324
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 september 2014 20:21

Kallt men känns som en bra vecka

Riktigt kallt ute idag och vad ovant det känns att frysa. Nu gäller det att klä på sig ordentligt. 

Idag var det riktigt tråkig och dålig mat på lunchen och jag kom inte iväg till mitt favoritställe som jag brukar gå till. Märker direkt när jag inte äter den mat jag är van vid att jag blir hungrig och rastlös på eftermiddagen. Intressant. 

Idag packade jag ned en schackbok i väskan och löste lite schackproblem på bussen till jobbet. Har en turnering i Västerås som väntar i helgen. Ska bli så kul och spännande även om jag är lite ringrostig schackmässigt. Har mest haft möbler och inredning i huvudet.. :-) 

När turneringen är över ska startskottet gå även för mig när det gäller vägning och mat. Nu börjar jag känna att disciplinen och motivationen börjar landa. 

Kom aldrig iväg till Kista galleria igår pga ovädret och kändes inte så lockande och vad skönt det var att vara hemma. Jag lagade gratäng och läste ut en spännande bok. Mysigt verkligen. 

Hittade ett par stövlar i garderoben jag aldrig använt för jag inte fick upp dragkedjan pga mina fötter Nu fick jag upp på ena foten och just nu har jag tidningspapper i så kanske de kan töja sig. Det vore ju fantastiskt om jag kunde få använda dessa som är fina och nya. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.