icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 maj 2017 07:33
1

Kaffe i solen på balkongen

Igår hade jag en mycket bra arbetsdag här hemma. Jag började tidigt och jobbade dock en och en halv timme för mycket vilket jag måste vara försiktigt med. Ändå bra för förut kunde jag hålla på till sju på kvällen. Idag ska jag stoppa tidigare. 

Åt bra hela dagen och kände mig lugn och samlad. Utan att tänka på det slutade jag äta 19.00 så L7 är nog min naturliga rytm. 

På lunchen satte jag på balkongen i solen med en kopp kaffe och vilken lyckokänsla. Bara låta sig svepas med a de mjuka strålarna och känna sig inbäddad. Känns fortfarande som en lyx för mig att ha balkong efter alla år i min lägenhet i Kista utan balkong. 

Tog det väldigt lugnt på kvällen sedan. Upp till skomakaren då blixtlåset gått sönder till två av mina handväskor. Vad dyrt det är att laga och jag får vara försiktig i framtiden så det inte går sönder igen. 

Sedan sorterade jag och fixade i min garderob och inser att jag ska lugna mig med att köpa kläder på ett tag. Speciellt nu när jag går ned några kilo eftersom kläderna blir som nya när de sitter bra. 

A var trött igår när han kom hem efter intensiv arbetsdag och han läser engelska på tisdagkvällar. Insåg att han är så där trött att man inte orkar prata och jag lät honom vara och han somnade tidigt. Såg att något lyste i sängen när jag skulle gå in och lägga mig och det var datorn som jag plockade bort. Han måste varit väldigt trött som sagt. 

Själv avslutade jag dagen med att vinna ett parti schack på nätet och fick applåder. Inte så dumt att somna till efter en fin dag. :-) 

Gillar

Kommentarer

  • 3 maj 2017 08:03
    Bella50

    Mer sådana dagar med den "eftersmaken" 👏👏❤️

Logga in för att skriva en kommentar.