icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
2 mars 2018 07:10
6

Känns som mitt sätt att äta fungerar för mig

Blev så glad när jag ställde mig på vågen i morse och den visade 71.6. Tänk att komma till 71 strecket igen och nu hägrar 70.. Det innebär 3,2 kilo på sex veckor och känns som en stabil och bra takt.

Jag äter mycket på känsla och verkar som det fungerar för mig.  Tror att mina kesoplättar på kvällen är den pusselbit jag letat efter. Jag tar en kesoplätt med senap och skinka och ost och värme i micron. På det sättet blir det som en varm smörgås och jag får något gott till kvällstéet. 

Igår var jag  ute för första gången sedan i söndags och vad kallt det var. Jag åkte pendeltåg istället för buss och det fungerade bra. 

I morse frös jag som en vansinnig när jag vaknade och började fundera på om jag var sjuk men det visade sig att det är fel på elementen då de är iskalla. Ska ringa och felanmäla det nu på morgonen. 

Önskar alla en fin fredag och kommande helg.  Även om det är svårt att tro det vi inne i mars månad och ljuset på väg. 

Gillar

Kommentarer

 • 2 mar 2018 07:18

  Vad härligt Eleganz, du verkar ha hittat något som fungerar utan att du känner att du behöver göra större uppoffringar. Mycket inspirerande. Brukar du göra flera kesoplättar i förväg som du kan plocka fram allteftersom?

 • 2 mar 2018 07:21

  Tack Lual! Känns faktiskt inte så jobbigt och lustigt nog har det gått flera dagar utan jag ätit nötter och  utan att jag tänkt på det.  Jag gör ungefär fyra kesloplättar åt gången och gör de i ugnen och de håller sig i kyskåpet. De är så otroligt lätta att göra. 

 • 2 mar 2018 07:33
  Bella50

  Jag blir så otroligt glad för din ”rapport”. Varmt grattis vännen 💓💖💐👏👏

 • 2 mar 2018 08:12

  Tack Bella och Lissalo! heart

 • 2 mar 2018 09:00
  aregnisw

  Det låter toppen du och det är bra när det går långsamt då håller det bättre i längden skönt när man ser att det vänder Grattis smileyyes

 • 6 mar 2018 07:17

  Tack aregnisw och första gången på länge känner jag att jag är på rätt väg och detta är en varaktig förändring.smiley

  Önskar dig en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.