icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 maj 2018 06:40
4

Känns som jag har fått en present så glad blev jag

Jag tappade tråden lite med vägning efter semestern i Spanien. Sedan jag kom har det blivit några enstaka avsteg men jag har ändå känt att jag varit på rätt väg men vågen är ett viktigt redskap. Kände imorse att jag måste veta helt enkelt var jag är viktmässigt just nu. Vågen landade på 69,7. Vilken otrolig känsla och längesedan jag var under 70-strecket.  Nu är jag sporrad att komma till 67 kilo och tror att det är där jag ska vara.

Resan fortsätter! 

Helgen har varit otroligt lugn och härligt med det fina vädret. Jag var en tur till Friskis igår och njöt av passet och hur mycket lättare det känns nu att röra sig. Sedan gick jag ut i Jakobsbergs centrum för att kolla efter en sommarkjol. Skulle vilja ha en enkel klarblå, knäkort men det var helt otroligt att hitta.  Antingen är kjolarna för korta för långa eller någon otrolig konstig skärning på längden.  Precis som vi har skrivit om tidigare kan ha olika kroppsformer och mina ben är ganska kraftiga och jag kan definitivt inte ha för korta kjolar. 

Det blev ingen kjol och jag sparade lite pengar då jag har ganska mycket kläder. Idag ska jag ha en blommig sommarkjol och det är så härligt att kunna gå sommarklädd 

 

Gillar

Kommentarer

 • 21 maj 2018 07:11

  Stort grattis, du har riktigt kommit i balans med din kost och motion.

  Visst är det härligt att redan nu i maj kunna gå i sommarkläder. Jag köpte en klänning igår, skulle nog behöva mer men först vill jag rensa ut.

  Senast uppdaterad 22 maj 2018 06:46

 • 21 maj 2018 07:12
  Bella50

  Varma soliga sommarkramar och stort grattis från Kroppefjäll. ☀️😍👏👏

 • 21 maj 2018 09:52
  Tita

  Du verkar nöjd och tillfreds med dig själv och det kommer att sporra dig till att nå målet!

  Ha det skönt i sommarvärmen!

 • 22 maj 2018 06:43

  Tack allihopa och du har rätt Lual att jag har hittat balansen. Känns som jag har lyckats med att hitta min mättnadskänsla och hur mycket mat jag behöver. 

Logga in för att skriva en kommentar.