icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 januari 2015 19:01
1

Känns som jag är sjuk

Svårt att veta men en längre tid har jag inte mått riktigt bra. Det är som jag inte har energi och helt utmattad när jag kommer hem på kvällarna från jobbet samt med sprängande huvudvärk. Besväras dessutom av mitt låga blodtryck och jag är rädd att svimma.. Suck.. Jag har ju fått avlastning jobbmässigt men kanske den jobbiga hösten jag har haft speglar sig på något sätt. Ska boka en tid hos en läkare för att ta lite prover och funderar på att jobba hemma en vecka eller liknande.

Idag har jag haft min nya röda kjol på mig som jag låtit sy in och jag bad att hon skulle sy in 2 cm extra och helt rätt beslut. Den stramar lite över magen men det blir och är en bra sporre.

Idag fick jag också en stark känsla när och hur det känns när sötsuget slår till. Lite yr och på väg hem i mörkret från bussen är det så frestande att slinka in i kiosken. Tur att jag har kommit ifrån det och skrev mitt inlägg här med titeln Adjö godis. Gör det faktiskt lättare.

Kommentarer

  • 27 jan 2015 19:30

    Vad bra tips och jag ska köpa sådana ostar.

     

Logga in för att skriva en kommentar.