icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
7 januari 2019 07:09
9

Känns som det nya året börjar nu

Även om jag inte jobbar just nu har det varit skönt med dessa helgdagar.  Samhället har ett annat tempo och kraven minskar.

Min förkylning har varit väldigt ihärdig men igår kände jag äntligen att jag började bli bättre. Jag var på Friskis på ett gympa bas och utmärkt att börja med och kändes fint att sätta igång igen. 

På nyårsafton slutade vårt internet att fungera och vad hjälplös man blir.  Saknar också att kunna se på Netfliv.  Som tur var kom det igång igen på tisdagen.  På fredagen när jag vaknade och gick ut i badrummet släcktes lampan tvärt.  Strömavbrott och jag bara tänkte att nej.. Har varit med om det i Kista för längesedan och då tog det flera dagar och riktigt jobbigt.  Jag kollade med EON och de meddelade att det var strömabrott i Jakobsberg. Bara att vänta och hoppas och fantastiskt nog kom strömmen tillbaka efter två timmar.  Sådan känslan när allt sätter igång igen. 

Jag skrev en ansökan igår och ska försöka strukturera mina dagar på ett bra sätt och samtidigt ta vara på den lediga tid jag faktiskt har. 

Idag ska jag äta lunch med en f d kollega och sedan ta en sväng inn till Mall of Scandinavia.  Dels om jag hittar något på rean såvida inte allt är utplockat och dels kolla efter en brödrost.  Våran är ganska gammal just nu och sjunger på sista versen.  A bad mig kolla på Elgiganten på nätet och det var lite komiskt för den enda jag hittade under kampanj var en för 3000 kr. Kan tänka mig hans min om jag köpt den.  Jag tror jag kan hitta en betydligt billigare variant idag.. 

Gillar

Kommentarer

 • 7 jan 2019 07:32

  Oj, men vad skönt att montör är på väg och hoppas det löser sig snabbt. 

 • 7 jan 2019 08:16
  chicha

  Är du "mellan två jobb" nu? Vi hade elavbrott i 17 timmar i samband med stormen Alfrida, då börjar det bli lite jobbigt😉 Och man funderar på hur beroende man är av el egentligen. 

  Men då man ser bilder av stormens härjande i skogarna här omkring så förstår man. Personalen på Vattenfall har jobbat dygnet runt sedan stormen bedarrade, för att åtgärda alla avbrott - och än har inte alla fått tillbaka elen. 

 • 7 jan 2019 08:41

  Det stämmer chicha. Jag är fortfarande anställd men arbetsbefriad under uppsägningstiden.  

   

  Oj, 17 timmar och vad jobbigt. Man är verkligen beroende och vad människor har drabbats. 

 • 7 jan 2019 12:16
  Bella50

  Vi har klarat oss här på fjället trots att flera träd blåst ner hos en granne.

  Håller en 👍för framtiden 🥰

 • 9 jan 2019 05:09

  Hoppas du hade en trevlig lunch och shoppingtur och hittade en bra och billigare brödrost smiley

 • 9 jan 2019 17:41

  Vad skönt att allt gått bra Bella och tack. smiley

   

  Mosel, tack så mycket och det var riktigt trevligt. Saknar luncherna med mina gamla kollegor. Hittade fina kläder och en brödrost på Claes Ohlson. Betydligt billigare.  Vill passa på att hoppas att du får må bättre snart för jag förstår att allt tar på dina  krafter.  Märker hur det är för mig när jag söker jobb och hur sårbar man är och lätt att tappa humöret.  

 • 9 jan 2019 18:50

  Vad bra och trevligt! Jag saknar också arbetskamrater, det sociala. Tack för omtanken. Ja, det är påstrestande både att vara sjukskriven och arbetssökande. Pepp, pepp!

 • 9 jan 2019 19:15

  Vi får hoppas det här blir ett bra år för oss Mosel. heart

   

 • 9 jan 2019 19:22

  Jaa heart Jag tror det blir bra! Man får ta ett steg i taget. 

Logga in för att skriva en kommentar.