icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 juni 2014 20:26
3

Känns jobbigt att visa upp sin lägenhet

Verkligen märklig känsla att det nästan känns som en dejtingsite att vara på Blocket. Nu är det andra gången jag står och väntar på en okänd människa i Kista galleria som jag ska visa mitt hem för. Jag kan verkligen förstå hur det måste kännas de visningar jag och A varit på när tre personer tackat nej. Man vill ju känna att det man har att erbjuda är något värt. 

Hur som helst en gullig tjej och jobbigt för henne att precis ha separerat och inte ha någonstans att bo. Känner så igen känslan för när jag skilde mig vid 26 års ålder  - efter ett femårigt hemskt äktenskap i parentes - bodde jag tillfälligt hos hans mamma och jag minns hur utlämnad jag kände mig med mina ägodelar i kassar vid sängen. Dock hade jag ett jobb och kunde köpa en lägenhet och vilken känsla det var att landa i ett eget hem. Betyder så mycket. 

Igår åkte jag till A och det blev fotbollsVM och flyttprat på kvällen. Mysigt och jag fick god melonsallad med avocado. Två chokladbitar från hans Alladinask som han alltid har i kylskåpet fick slinka ned men så farligt var inte det. Farligt är det när man inte kan sluta äta. 

Nu blir det en sen middag med gravad lax och rucolasallad.  

Gillar

Kommentarer

  • 15 jun 2014 20:30

    Ja, det är jobbigt både att hyra ut och vara den som letar boende. Man vet det då man provat både och. Låter gott med melonsalladen igår och lax idag. Precis, nån liten chokladbit är inte hela världen bara man inte äter för många (eller hela asken som jag säkert skulle göra hihi).

  • 15 jun 2014 20:37

    En liten bit choklad förhöjer tillvaron och bättre än lösgodis som jag verkligen kommit ifrån vilket är bra. Ja, det är jobbigt båda sakerna precis som du skriver. Otroligt fantastiskt att A och jag fick lägenheten när det var två före oss i kön.. 

  • 15 jun 2014 21:19

    Ja, det var ju verkligen fantastiskt! Jättekul! :)

Logga in för att skriva en kommentar.