icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 januari 2018 22:40
10

Känns bra inför nya året

Trots att jag varit sjuk och haft det lite tufft jobbmässigt i december är jag vid gott mod och känns bra inför nya året. Nu känner jag att jag är mogen att fokusera på ett bra sätt med min viktminskning och att planera och följa veckomenyer på ett helt annat sätt än tidigare.  Fick nästan ett chokladberoende då vi köpte hem chokladaskar som stod i kylskåpet. Jag brukar aldrig ta sådant men nu började jag och sedan kunde jag inte sluta. Så fort jag ätit en bit ville jag bara ta en till och nästan en känsla av att jag måste bara ha.  Nu är det helt slut med sådant. 

Har bara kunnat vara på ett motionspass på Friskis då jag varit sjuk men imorgon är det dags.  Glad att jag köpt årskort och de har många roliga pass, både dans och vanliga hederliga gympapass. Jag kommer att må bra av att röra på mig mer.  

En annan sak som jag vill göra framöver är garderobsplanering. Jag har så mycket kläder men känner ändå inte att jag vet vad jag ska ha på mig. Skulle vilja rensa och hitta bra kombinationer. Tycker det är så roligt att matcha.  Jag har börjat leta efter någon typ av konsult som jobbar med detta men de är så otroligt dyra och hur ska man veta att det blir bra. Jag var hos en personal shopper en gång på Åhléns för flera år sedan och det ångrar jag verkligen. Aldrig har jag köpt så dyra kläder och mycket trivdes jag inte i  och när jag påpekade det menade hon bara att jag måste gå ur min s k bekväma zon. Nej, hon gjorde det för lätt för sig.  Nu ska jag jobba på egen hand och läsa om hur man sorterar och kombinerar sina kläder på bästa sätt. Ska bli roligt och inspirerande!   

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2018 23:05
  Bella50

  Härligt att du mår bättre. Då kommer orken och fokus läggs på att må bra. 

  Fint foto på dig. 

  Alltid lika fin och chict klädd.

  Fin frisyr också ❤️😁

 • 12 jan 2018 23:12

  Tack mn fina vän för dessa ord som värmer! heart Känner att jag har en annan ork mot vad jag hade i höstas och motion kommer att göra allt ännu bättre. Ska bli skönt nu att verkligen fokusera på att gå ned i vikt och må bra. 

 • 13 jan 2018 09:55
  Flamenco

  Kanske du ska anmäla dig till Gör om mig i Go'kväll? 

 • 13 jan 2018 10:21
  aregnisw

  Skönt att höra ifrån dig o att du mår bättre och du brukar väl klä dig fint så det klarar du nog själv bäst smileyyes

 • 13 jan 2018 11:33
  ulla165

  Du klarar dig nog utan hjälp, du har god smak och vet vad du vill ha. Det räcker långt! Jag har försökt med garderobsplanering för egen del. Jag har fullt i garderoben, men använder samma kläder tills dom ramlar av mig. För att få idéer och variation googlade jag Camilla Thulin och "feng shui kläder", men det rann ju ut i sanden.

 • 13 jan 2018 12:08
  Bella50

  Jag har funderat på ”Gör om mig” ...men är så feg...med mitt hår framför allt 😬

  Det finns en kille där som verkligen kan det...

 • 13 jan 2018 16:23

  Tack för era kommentarer  Det är fantastiskt med Gör om mig och vilken skillnad det blir men jag tror det är annan hjälp jag behöver. Mer hjälp på på traven att undvika felköp och snarare förstärka min egen stil än att hitta den. Matcha med rätt saker och färger är lite av min lilla hobby. Jag fick väldiga komplimanger för mina kläder jag var hos personal shopper och faktum var att de som jag hade på på mig var både finar - och billigare - än de som hon valde ut åt mig.  Jag ska leta efter tips på nätet och får bli mitt lilla projekt framöver. 

 • 13 jan 2018 16:32
  Bella50

  Du är redan stilmedveten och vet vad du trivs i...men ibland vill man ändå få till det lilla extra. 

  Ha en fin kväll . Kram ❤️

 • 13 jan 2018 16:35

  Tack Bella och vad snällt sagt.  Ha en fin kväll du också och kram tillbaka. heart

   

   

 • 13 jan 2018 19:05
  ulla165

  Joo, en sak som jag gjorde och som jag har haft nytta av - färganalys. Jag hade tur och hamnade hos en som kunde sin sak. Svärdottern hamnade hos en som inte kunde sin sak...

Logga in för att skriva en kommentar.