icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
7 november 2013 22:03
2

Känner mig stolt över mig själv..

att jag gick till Friskis ikväll trots att det kändes lite motigt i det kalla och ruggiga vädret. Också motigt eftersom jag förstod att det skulle bli jobbigt eftersom jag inte tränat på ett tag just nu. Ojoj, men nu känns det bra. Rörelse och motion är viktigt och nu ska jag fortsätta med mina pass på Friskis. Ett viktigt steg framåt! Jag hade en trevlig kväll på restaurangen igår men tyvärr hände det förargliga att jag inte hittade mitt SL-kort när jag skulle åka hem. Helt otroligt vad det kan bli och jag förstod inget alls då kortet alltid brukar ligga i min handväska. Jämmer och elände för jag hade inget annat val än att köpa ett nytt kort för 810 kr. När jag kom på pendeltåget började jag fundera ännu mer och började tänka tanken att tänk om jag lagt den i min svarta kasse jag hade med mig. Mycket riktigt, där låg kortet. Så dags för eftersom jag aktiverat det som jag köpte kan jag inte få pengarna tillbaka. Förargligt men så kan det ibland. Tankspridd och trött efter jobbet.. Känner mig stolt över mig själv där också eftersom på väg till A gick jag in till Coop vid Centralen för att handla mjölk vilket jag lovat honom. Själv dricker jag inte mjölk. Lätt hänt att något godisliknande slinker ned när jobbiga saker händer men jag hade inte en tanke på något sådant. Så glad att mitt sockerbegär har gett med sig och det är tack vare LCHF-kosten.

Kommentarer

  • 7 nov 2013 22:12
    Pinglann
    Så kul att du kom iväg till Friskis, jag tycker det är en fantastisk förening med så mycket glädje. Och dubbla SL- kort - "shit happends" - kanske inte går att skratta åt idag, men om några veckor, kanske!!?? Låter som det positiva överväger idag trots allt.
  • 7 nov 2013 22:17
    Ja Friskis är fantastiskt bra. Du har helt rätt när det gäller dubbla SL-kort. Jag är glad att det fanns en förklaring och jag kan faktiskt redan skratta åt det.. Det är sådant som händer och kunde ha varit värre. Nu ger jag bort mitt ena SL-kort istället så det kommer till nytta.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.