icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 december 2015 06:34
5

Känner mig stolt över mig själv

.. och vilken härlig känsla det är. Igår tog jag tag i rodret och höll i ett möte om projektet. Fördelade arbetsuppgifter, tog inte på mig några egna. Inte för att slippa jobba utan helt enkelt för att jag skulle vara ledig . Bra och konstruktiva lösningar som jag själv tog iniativ till med hjälp av andra. Lärorikt och gäller fler delar av livet !

Nu känner jag att jag har två dagar kvar att jobba och vad jag ser fram emot min ledighet i två veckor. Känns som en dröm! Hade tänkt vara med i en schackturnering men tagit beslutet att avstå  med tanke på att jag är trött innerst inne. Tränar och ska spela i maj istället. Ska gå till gymet, ordna hemma, se på teve, skriva, umgås med A, laga mat. LIstan kan göras lång och så många roliga saker som väntar. Jag behöver min ledighet helt klart. :-)

Maten känns bättre nu och igår åt jag LCHFpizza till kvällsmat när jag kom hem. Perfekt när man har mat klar hemma.

Nu ska jag sätta lite fart. Gick upp tidigt i morse för att tvätta håret men lite trött tog jag fel burk i hastigheten. Båda är blåa men jag fick en konstig konsistens kände jag och det var ingen hårinpackning utan kroppskräm. Oj, men kanske går bra det också egentligen.. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 22 dec 2015 07:05
  BirtheX

  Grattis! Hoppas du får en så härlig  ledighet som du önskar dig..

 • 22 dec 2015 07:06
  aregnisw

  Hahaha så det kan gå du jag är likadan ibland virrig på morgonen, skönt att du ordnat med allt om dina arbetsuppgifter det måste kännas härligt. Nu kan du koppla av och ha en lugn helg kram på dig heart

 • 22 dec 2015 07:15

  Bra jobbat med att kunna fördela arbetsuppgifterna. Se nu till att koppla av nu riktigt under ledigheten.

 • 22 dec 2015 07:20
  Bella50

  Tack för ett gott skratt redan nu...hur ska den här dagen bli 😆😃 👍

 • 22 dec 2015 08:45
  paloma

  Vad skönt att du har så lång ledighet, nu blir det lite ljusare för varje dag och lite lättare när man kan vara ute och få mer dagsljussmiley

Logga in för att skriva en kommentar.