icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
8 januari 2017 09:55
6

Känner mig som nybörjare med min nya kost

Idag är första da gen på min nya kostplan dvs paleo. Känns lite svårt som all förändring gör. Jag drömde inatt om en ost som såg så god ut som jag höll på att skära upp då jag plötsligt kom på att det ost är inget jag kommer att äta längre. Nåja, det är inget synd om mig och det fanns en tid då jag inte trodde jag skulle kunna klara mig utan bröd vilket jag faktiskt har gjort.

Känns lite spännande och fördelen är att detta är svårare än LCHF eftersom inte det finns mejeriprodukter i dieten vilket kräver en del trixande  och jag  " tvingas " planera. Kommer att fortsätta med L7 då periodisk fasta är helt perfekt tillsammans med paleokost. Det kallas ju stenålderskost och det var ju så vi levde förr i tiden med periodisk fasta. Är helt övertygad om att kroppen mår bra av det.

En vacker vinterdag och blir en  lugn dag hemma och känns så skönt.

Gillar

Kommentarer

 • 8 jan 2017 09:59
  Tita

  Pepp på dig!

 • 8 jan 2017 10:15
  aregnisw

  Alltid bra att göra lite förändringar i sin kost hoppas det går bra för dig nu pepp yes

 • 8 jan 2017 10:21
  FrkM

  Hoppas du hittar en bra kost som fungerar för dig i din vardag. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 8 jan 2017 10:40
  Krusmor

  Paleo låter intressant :) Jag har nosat på det förr och kanske jag ska nosa djupare i det nu. 

 • 8 jan 2017 14:24

  Ja det stämmer LissaLo men känns riktigt utmanande att avstå från mejeriprodukter och ost men jag vill prova. Gjorde precis en renskavsgryta med kokosmjölk och lite annorlunda sak när man är van vid creme fraiche. Jag får söka mig fram och prova hur det går och tycker det är intressanta tankar bakom.

 • 9 jan 2017 08:32
  Bella50

  Jag älskar smör,och grädde i maten ( dock mera återhållsamt än med LCHF) plus en god brieost ibland....👍

  Det ska bli spännande att höra vad du tycker om din nya kost. Lycka till nu 👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.