icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 december 2015 20:07
2

Känner mig lite tilltufsad

En riktigt jobbig vecka och mitt projekt på jobbet börjar kännas som en mardröm. Dock är jag inte ensam utan idag kallade jag till möte med en bra person och kändes upplyftande. Måste finnas lösningar men känner att jag blir trött och tappar fokus. Inte roligt och det skrämmer mig.

Faktiskt lite gripande när jag var hos min KBT-psykolog sist och hon berättade hur hon jobbat som undersköterska tidigare och med döende människor och vad man tänker på när man ska lämna detta liv. Det är inte arbetet hur mycket man än har jobbat utan det är familj, barn, kärlek. Gripande och tänkvärt och vad driver oss att jobba på detta sätt och att inte säga ifrån. Mycket att arbetet är levebrödet naturligtvis och känslan som kanske många av oss har med oss att inte räcka till.

Gillar

Kommentarer

  • 18 dec 2015 20:38
    Bella50

    Så sanna ord. 👏👏

    Att få vara frisk och nöja sig med mindre...är bättre än stressa sig sjuk efter mer hela tiden.

  • 19 dec 2015 18:43

    Det känner jag igen i mitt jobb som undersköterska på ett äldreboende, där även jag väldigt ofta tar hand om döende människor.

Logga in för att skriva en kommentar.