icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 november 2013 19:19
3

Känner mig lättare även om det inte är kilon utan endast mentalt

Har verkligen haft en riktigt fin helg. Improvisationsteatern igår var verkligen bra och något jag kan rekommendera. Fascinerande att allt sker utan manus. Vad roligt det är att göra saker tillsammans på helgen. Matmässigt gick allt bra. En ordentlig lunch och sedan en liten hamburgare efter föreställningen och två chokladbitar innan sänggåendet. Inte så farligt tycker jag. Idag lite mer då jag var på Sturekatten och det blev varm smörgås med bakelse till efterrätt. Inte enligt LCHF men det får bli så ibland och jag ska styra in veckan i andra tecken. Min väninna har nu börjat med 5:2 men känns lite som hon är på fel spår och det tyckte hon själv för hon äter otroligt mycket de andra dagarna och kan komma upp till 3000 kalorier. Så fungerar det inte trots att det står på en del ställen att man kan äta vad som helst och hur mycket som helst. Nej, vi var överens om att hon får ändra på sig där och få se vad hon kommer fram till. Själv fortsätter jag med LCHF och undviker kolhydrater och få se vad den här veckan kommer att innebära. Vill gärna prova några nya maträtter. Nu till min rubrik. Jag känner mig mig mentalt lättare när jag fick ta upp detta som hände för över ett år sedan på en middag hemma hos mig. Hon blev förvånad men tog det bra och höll med om att man inte gör som hon gjorde. Ska inte gå in i detalj på allt utan det räcker med att det var ett oacceptabelt beteende och viktigt för mig att markera att jag inte gillar sådant. Jag borde ha gjort det tidigare och det är något jag kan lära mig av detta. Jag har inte varit ärlig mot mig själv när jag undertryckt detta och det har legat och gnagt inom mig. Bra att jag fick säga ifrån även om det inte var helt lätt.

Kommentarer

 • 24 nov 2013 19:32
  rumpmas
  Bra gjort av dig att ta upp den där saken som hände för så länge sen. Men jag håller med dig...det är så jobbigt att bära på nåt som inte känns bra. Förstår att du blivit lättad. Strongt gjort!!! Pepp-kramar <3
 • 24 nov 2013 20:18
  Tack och så fint att berätta och mötas av förståelse. Tror det handlar om att sätta gränser och lyssna på sig själv. Har inte varit så bra på det alla gånger i mitt liv. Kram tillbaka och önskar en fin start på veckan!
 • 24 nov 2013 20:28
  Skönt att det gick bra! :)

Logga in för att skriva en kommentar.