icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 juni 2015 20:44
7

Känner mig ganska hungrig

 Idag kom A:s söner och det var roligt att träffa dem igen då vi inte har setts sedan de åkte till Japan. Jag hade köpt tårta och jordgubbar som vi åt nu ikväll. Varken A eller jag åt dock  då vi båda fastar men de åt med god aptit båda två,  tonåringar som de är.. Frågade om de kände till 16:8 vilket de inte gjorde och vilket jag inte heller förväntat mig.. :-)

Känner mig fortfarande lite upp och nedvänd efter beskedet från föreningen och just detta att mailet var så opersonligt och med hot om Kronofogden. Jag är väl en medlem som vill göra rätt för mig och att det ska bli bra samt känner ansvar. Det skrivna ordet är alltid så starkt och jag var oförberedd att få detta mail en midsommardag. Nåväl,nu lägger jag detta åt sidan och hoppas en lösning kan ske under veckan som  kommer.

Känner mig ganska hungrig ikväll. Jag har nog ätit mer än vad jag tror på kvällarna eller också äter jag för lite under mitt ätfönster. Jag kommer att prova mig fram så här första veckan. Jag är glad för jag känner att jag mår bra och får ett lugn inom mig som jag behöver.

Kommentarer

 • 21 jun 2015 08:00
  Bella50

  Godmorgon min medresenär 😉

  Nu "går det som tåget" på resan. ( kunde inte låta bli....😬 hi,hi )

  Vågen visar mitt lägsta igen, 82,1 kilo / -10,9 och det som midsommarens mat och dryck plussade på , är borta plus 1hg till.👏👏

  Supernöjd sitter jag med mitt kaffe och utan hunger! Helt fantastiskt 👍

  Lycka till du oxå Eleganz 🌹👍

 • 20 jun 2015 21:44
  Bella50

  Ja, prova dig fram. Kanske klarar du att vänta till lunch framöver , för då kan du äta nåt på kvällen oxå. Nu när A fastar är det ju perfekt att testa för dig med , hur du klarar det.

  För egen del går det jättebra att vänta på fm-dagen....och vi har vanan att fika vid 19:30-20:00 så det vill jag hellre göra , än äta frukost...även om det oxå är gott.

  Skjut på det och testa. Du får ju dricka iaf. Pepp 🌹👍

   

 • 20 jun 2015 21:51

  Absolut Bella Jag är beredd att det kan ta lite tid att komma rätt. Jag ska precis koka en kopp te så det kommer att gå bra. Jag klarar detta smiley

 • 21 jun 2015 08:24

  Underbart Bella och vi åker vidare...Blir spännande imorgon när jag ska jobba och ha denna diet men tror det kommer att gå smidigt.

 • 21 jun 2015 09:04
  Bella50

  Gör det säkert. Planering och kunskap är nyckeln, vet du. 👍

  Testa dina matval i MD så ser du hur det ser ut kcal- mässig i förväg. 

  Det blir nog lite funderande i början och ev lite ensidigt med variationen matmässigt för att vara på den säkra sidan s.a.s......men om ett tag vågar vi nog ta ut svängarna och chansa för att se om det bär kalorimässigt. Bara att man är medveten är ett stort plus, tror jag. 

  Ha det gott 🌹👍

   

 • 21 jun 2015 10:06

  Jättetråkigt med mejlet du fick och jag skulle också ta illa vid mig att bli hotad med Kronofogde i ett sånt där första mejl med besked från bostadsrättsöreningen då man inte gjort nåt fel. Jag tycker också det är dåligt att sända ett sånt där mejl på helgen och dessutom på Midsommardagen då allt är stängt och det är svårt att komma i kontakt med folk. Men avvakta nu beskedet från Bostadsrättsförmedlingen och om du har tur får du lite dispens så du har mera tid på dig att sälja mm.

 • 21 jun 2015 10:12

  Tack Mosel och tycker också att sådant är märkligt att detta skickas på midsommardagen. Jag hoppas på ett positivt besked och dispens som sagt och jag kan få det under veckan som  kommer.

Logga in för att skriva en kommentar.