icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 december 2014 23:06
3

Jul och ledigheten väntar

Idag har jag jobbat intensivt känns som jag har hunnit med det jag ska. Nu släpper jag taget hur som helst och börjar känna känslan av två veckors ledighet.

Sitter och filosoferar för mig själv och tittade precis ut och såg alla upplysta fönster och tänker på alla som har uppesittarkvällar just nu och minns när jag var barn hur svårt det var att somna på kvällen. Julafton, den finaste dagen på året och jag minns ännu känslan när Kalle Anka var slut på teve och man nästan höll andan vid tanken på att vänta ett helt år till att få se det igen.. Inser mer och mer att det är vktigt att längta efter saker som jag skrivit tidigare.

Vi får en lugn julafton imorgon i vårt nya hem och det blir bara  A och jag. På juldagen kommer hans söner hit på middag och ska sova över och det blir roligt.Ska bli spännande att se vad de kommer at tycka om nya lägenheten. Inte för att jag tror att de kommer att kommentera så mycket med tanke på att de är tonåringar men tavlan på väggen från Spanien i somras kommer de nog att säga något om.. ::-)

Matmässigt slappnar jag lite över julen och ska inte vara lika fokuserad. Choklad hoppar jag över helt eftersom jag blivit van vid det men någon efterrrätt får det nog bli men inte så svårt att laga god mat i LCHF:s anda.

Önskar alla här som jag lärt känna mer eller mindre genom skrivandet en riktigt god jul och att ni får det fint och bra.

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 dec 2014 23:10

  God jul Eleganz! :-) 

 • 23 dec 2014 23:19

  Tack Utter och God jul till dig också! :-)

 • 24 dec 2014 00:01
  Krusmor
  God jul till dig :) och ja, att få längta efter något är viktigt. .. något som barnen av idag skulle behöva lära sig mer av.

Logga in för att skriva en kommentar.