icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1010010
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 oktober 2015 19:10
6

Jobbigt med flyttstädning

Intensivt idag med att flytta de sista sakerna ur gamla lägenheten och att städa ur den.Trodde inte jag hade så mycket saker kvar men vi fick åka två rundor. Just detta sista småplock som aldrig tar slut..

Bra nog var kylskåp och ugn städade sedan tidigare för sådant kan ta tid.Klädkammaren inte mycket att göra åt då nytt golv ska läggas där och fuktmaskinen brummade. Jag har ju också låtit ta bort en dörr mellan kök och vardagsrum för att göra lägenheten ljusare så en dörr mindre att göra ren passande nog..

A var fantastisk och putsade alla fönster så de blev skinade rena. Känns så bra med oss för även om vi gör jobbiga saker ihop kan vi skratta tillsammans och tror det är bra tecken i en relation.

Var en skön känsla att stänga dörren idag. Dels för att vi var klara och det inte hänger över oss längre med flytt och städning dels för jag lämnar en fas i livet bakom mig.

Som man brukar säga.. En dörr stängs och en annan öppnas.

Härlig känsla att landa hemma och nu ska jag varva ned med en skön dusch.

 

Gillar

Kommentarer

 • 31 okt 2015 19:17
  Bella50

  Åh, vad gott när sånt är klart.

   Nu kan ni satsa allt på en lägenhet i Spanien. Nu åker ni väl snart ?

  ha en fin kväll.❤️

   

 • 31 okt 2015 19:22

  Tack Bella.Jag känner mig trött men så glad och lättad. I slutet på november bär det av ..smiley Ha en skön och fin kväll.

 • 31 okt 2015 19:29
  gasten

  Det är jobbigt med flyttstädning, har haft turen att slippa detta, gjort upp med den som flyttat in om övertag om möbler och dylikt, så jag sluppit städning. Men du hade ju god hjälp av sambon, det är skönt när allt är klart. Ha en mysig kväll !

 • 31 okt 2015 19:36

   Tack gasten,ja verkligen skön känsla nu när det är färdigt. Vi är ordentligt trötta båda två och det blir fint att koppla av ikväll.Ha en fin kväll.

 • 31 okt 2015 20:03
  aregnisw

  Hu ja jag har flyttat ett par gånger så jag vet det är mycket jobbigt. Men härligt när det blir gjort du ha en skön kväll nu smiley

 • 31 okt 2015 20:13

  Tack aregnisw och en skön kväll till dig också.Verkligen skönt att städningen är klar.

Logga in för att skriva en kommentar.