icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096376
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 mars 2016 20:48
2

Jobbiga veckor och viktigt med bra vanor

Denna vecka har jag varit väldigt trött med intensiv huvudvärk. Var ute och åt med en gammal klasskamrat från barndomen i onsdag och så roligt att träffas. Lite märkligt för tiden rinner iväg och det var två år sedan vi sist såg varandra. Då var jag och A precis i stadiet att vi letade lägenhet för att bli sambo. Nu har vi varit sambo i snart två år och även köpt lägenhet i Spanien. Mycket har hänt och det är ju helt fantastiskt när man tänker efter. Jag är så glad över vårt hem tillsammans. Faktum är att det inte går en dag utan att jag vänder på huvudet när jag går hemifrån och ser upp mot vårt fönster och vårt hem och tänker på att det är vårt hem tillsammans. Underbar känsla!

I torsdags hade jag spanska och vi är ju bara fyra elever och denna gång blev det bara en dvs jag.. Alla andra var förhindrade så det blev privatundervisning. Gick riktigt bra men vad trött jag blev för det blir ju väldigt intensivt. Ingen tid för vila när det gäller att svara på frågor. Puh.. men jag lärde mig mycket.

Har som sagt varit väldigt trött och inser att jag ska ransonera mina aktiviteter på kvällarna då jag inte orkar så mycket på vardagkvällar. Ska begränsa till en aktivitet varje vecka när jag jobbar.

För övrigt har jag kommit bra in i bra matvanor igen. Inga smörgåsar och inga mellanmål på jobbet. Kan känna mig sugen på nötter ibland men fortsätter att avstå helt.Lite intressant hur fort man kan ändra en vana åt andra hållet. Förut hade jag svårt att gå och handla utan att köpa en chokladbit på vägen hem. Nu inser jag att jag helt glömt bort det. Intressant som sagt och bra vanor är nog hemligheten till mycket i livet.

Idag har jag haft en lugn och härlig dag. Sett på spännnande schack på internet, varit på biblioteket och lånat bra böcker. Sorterat papper och fått ordning samt också renbäddat i sängen. Härlig känsla att lägga sig i nytvättade lakan som doftar gott.. Enkelt men fint. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 19 mars 2016 23:04
  Bella50

  Bra att reflektera över vad som gör en trött, att man äter fel eller nåt annat ...utvärdera och förändra till det bättre och hålla fast vid den nya strategin.

  Bra tänkt 💐👏👍

  Så härligt att du trivs med livet som sambo. ❤️

 • 20 mars 2016 07:17
  Tita

  Du låter helt tillfreds med livet och du verkar ha det lugnare på jobbet också. Det är en nyckel till att du sköter maten och behöver inget substitut heller😄

  Ha en bra dag!

Logga in för att skriva en kommentar.