icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 december 2019 22:01
2

Jobbiga onsdagar men imorgon blir det lättare

Mitt nya sockerfria liv går bra även om det bara handlar om två dagar.  Har också ändrat på några andra saker och och planen är att sakta men säkert föra in nya vanor.  Jag brukar t.ex alltid ta en liten rast på jobbet och äta en smörgås både på förmiddagen och eftermiddagen.  Nu äter jag bara en liten bit ost istället. 

Imorgon är det onsdag och spanskan är slut för terminen.  Jag kommer inte att fortsätta.  Dels för att det är jobbigt att läsa på kvällstid efter jobbet och blir långa dagar. Dels för att kursen är dyr.  Nu har jag fått grunder och fortsätter på egen hand samt att A kan hjälpa mig.  

Jag laddade dessutom ned en rolig app som man kan lära sig språk med, nämligen Duolinge.  Den verkar rolig och det är många som har pratat om den. 

Ska bli skönt med en onsdag imorgon och få åka hem efter jobbet.  Jag skapade en dålig vana då jag alltid köpte en chokladkaka på väg till kursen.  Ett tecken på stress som inte var bra. 

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2019 09:29
  Bella50

  Att komma sig upp på banan igen efter ett sidospår ,  har vi gjort flera gånger båda två. 

  Vi fixar det även den här gången. Pepp från mig 💐👏

 • 11 dec 2019 09:57
  Tita

  Ja du har ju A som kan språket och ni kan ju bestämma er för att prata spanska hemma varannan vecka o Sv varannan. Det blir en naturlig form av inlärning!!

  Lycka till med din nystart!!

Logga in för att skriva en kommentar.