icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 november 2016 08:47
4

Jobbig trötthet men idag känns det bättre

Idag vaknade jag första gången på länge och kände mig helt utvilad. Ryser fortfarande när jag tänker på min resa till Uppsala förra fredagen och vad trött jag var på lördagen. Den här helgen har jag inte heller några åtaganden att jobba utan ska bara skriva en kort agenda inför ett möte på måndagen.

Hade tänkte spela i en schackturnering denna helg men hade aldrig fungerat. Skulle ha börjat spelet halvsju igårkväll och slutat halv elva samt spelat lördag och söndag. På det dessutom att pendeltågen inte går från Jakosbsberg utan det är ersättningsbussar. Nej, för jobbigt och stort steg att jag inser det. Jag har planer på att spela en stark internationell turnering i december istället.

Mitt enda " åtagande" i helgen är en tid bokad för manikyr och det kommer inte att göra mig alltför uttröttad..hihihi..

Sedan ska jag fortsätta med min garderob nu när Sellpy har hämtat mina säckar. Nu ska det sorteras och hängas snyggt. Ska bli roligt.

L7 fungerar bra och jag är inte lika hungrig på kvällarna längre. Men fortfarande några centimeter kvar tills kjolen kommer på. Känner mig stressad men kommer att fortsätta i samma takt.

Har känt mig stressad också att beställa klänning till brölloppet. Så svårt att hitta festklänning även på min älskingsaffär Next. En del är för korta, en del urringade, en del sådana åtsittande fodral att det skulle se vansinnigt ut på mig. Finns det inga enkla festklänningar? Jag insåg att det gamla ordspråket Gräv där du står är bra i många sammanhang. Har en fin klänning jag haft som gäst på bröllop tidigare. Till den ska jag beställa en vit pälscape att ha över axlarna. Vidare ska jag beställa en hatt, en s k coiffé som är som en större hårprydnad. Kan inte bli bättre och nu är båda jag och A  färdiga med vad vi ska ha på oss inför denna fantastiska dag.

Gillar

Kommentarer

 • 5 nov 2016 09:16

  Det var nog bra att du skippade schackturneringen. Iblad behöver man vila upp sig även från saker som man egentligen tycker det är roligt. 
  Eftersom jag bor precis vid järnvägen märker jag att det blir lite extra tyst nu när pendeltågen inte går. Dock gör de en del andra arbeten som låter. Ska bli skönt när de blir klara för just nu har de stängt av en gångväg intill järvägen så vi får ta en omväg till stationen.

  Härligt att du hittade en klänning som du kunde piffa upp med lite annat och med coiffé blir det pricken över i.

 • 5 nov 2016 11:33
  Bella50

  Perfekt att gräva där man står ibland. 👏👏👏grattis.

  En stor lättnad bara det.👍

  Du blir säkert ännu vackrare...om det nu går an. 😍

  Senast uppdaterad 5 nov 2016 11:35

 • 5 nov 2016 12:33
  LissaLo

  Så fint att du fick denna ide' yes

 • 5 nov 2016 20:06
  gasten

  Så skönt när ni är klara med vad ni ska ha på er. Låter super med pälscape och hatt !

  Ha en fortsatt fin kväll !

Logga in för att skriva en kommentar.