icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 februari 2014 20:00
3

Jobbat som en galning men det känns bra

Blev ingen promenad för mig idag för jag hade så mycket att göra att jag kom inte ifrån. Har jobbat ganska rejält kan man säga från halv åtta på morgonen till halv sju så nu är det dags att slå ned på tempot lite. Det känns bra för jag har fått en viktig sak gjord idag och känner mig faktiskt lite stolt. Imorse skrev jag ett mail till mina kollegor och förklarade varför jag jobbar hemma så mycket just nu och att jag har en kämpig arbetsbörda. Fick så många fina svar tillbaka att det verkligen värmde mig. Jag känner mig omtyckt och vad mycket det betyder. LCHF fungerar väldigt bra för mig dessa stressiga dagar. Åt kycklinggryta igen till lunch. Gott men nu är den slut och känns ganska skönt om jag ska vara ärlig för variation är viktigt. Min frukost imorse var bara rucolasallad, skinka och ost och det gick väldigt bra. Det viktigaste av allt är att jag börjar vänja mig vid att dricka kaffe utan något till Vad bra det känns och bara andra veckan men mycket har hänt med mina matvanor. Nu är det dags för lite pyssel och avkoppling. Schacktokig som jag är, ska jag varva ned framför datorn med ett schackparti som en av mina vänner sänt mig.

Gillar

Kommentarer

 • 26 feb 2014 20:51
  Triggy
  Tråkigt att du inte kom ut idag men skönt att du fått mycket gjort :) Härligt också med förstående kollegor! Ta nu en lugn kväll med mycket avkoppling! Kram
 • 26 feb 2014 20:56
  Jag tänkte precis på vad skönt det är att jobba hårt när man når resultat. Det är känslan av tröstlöshet och vanmakt som är så jobbigt. Lika roligt som att ställa sig på vågen eller känna att kläderna sitter bättre när man går ned i vikt egentligen.. Allt hänger ihop. Tack för fina ord, önskar dig också en avkopplande kväll och kram tillbaka.
 • 26 feb 2014 21:26
  lenaek
  Roligt att du har så fina jobbar kompisar. Ha så trevligt med schack spelandet.

Logga in för att skriva en kommentar.