icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074612
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 April 2014 06:35
4

Jag vågade väga mig

Har varit så rädd att väga mig. Visst har jag vetat att jag gått upp en storlek i kläder och att andra saker hänt men det är som jag tvekat att se sanningen och var jag egentligen är. I morse kände jag att det var dags. Långa sekunder kändes det som när den elektroniska siffervisaren tog fart och landade på en siffra som inte var så rolig. Jag har gått upp nio kilo sedan jag gick ned för några år sedan. Tråkigt men nu har jag svart på vitt. Jag ska inte väga mig varje dag för det tror jag inte på utan jag ska ha tisdagar som vägdag. Känns ändå spännande och att jag lyssnar på mig själv vad jag verkligen vill. I morse kom jag upp för jag ställde klockan fel igår. 00.06 istället för 06.00. Nog ett tecken på att jag varit ledig för länge.

Gillar

Kommentarer

 • 29 Apr 2014 08:32
  mosel
  Jag ska väga mig imorgon sista april... Men det är sant att bara man vet var man står så är det ju bara att börja kämpa igen! Pepp pepp! :)
 • 29 Apr 2014 06:58
  Kanske bra ändå att du vägde dig så att du kunde få ett nytt startvärde och nu kan se hur det blir färre kilon på vågen framöver. Provar du måttband också ibland? Ibland tycker jag att det känns med konkret att se centimetrar försvinna.
 • 29 Apr 2014 06:58
  Oj ... det var en tidig morgon ;-). Angående vikten så fixar du det igen... du vet ju hur man gör. Jag skickar peppkramar till dig
 • 29 Apr 2014 07:15
  Ja, jag behövde något konkret att gå efter i min viktminskning. Lite sorgligt att jag har gått upp men samtidigt motiverande. Känner mig stolt över mig själv att jag vågade se vad som har hänt och känner tillförsikt. Måttband är också en bra idé.

Logga in för att skriva en kommentar.