icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 december 2016 08:54
5

Jag tycker om mellandagarna

Jag har alltild tyckt om mellandagarna ända sedan jag var barn. Känns som det öppnar upp och jag kan känna mig lite instängd under julen. Mellandagarna är en trevligt tid och nyårsfirandet liger framför och väntar.

Förra året var jag ledig och det var helt fantastiskt men i år jobbar jag. Jag hoppas det blir lite lugnare så jag kan fokusera på en del viktiga saker jag behöver göra.

Jag var ute en sväng igår i Jakobsbergs galleria och köpte en fin blus på rean hos Joy. Rätt fascinerande att rean har smugit sig in och börjar redan på annandagen. Jag tycker det är lite synd och man förstör julen. På min tid när jag var barn var något sådant otänkbart.

Inser att det blivit tok för mycket kaffebröd senaste tiden i samband med bröllop och våra spanska vänner som bodde hos. Julen är farlig med sitt ätande hela tiden och chokladkartonger som står framme. A köpte en stor förpackning pepparkakor men jag har bestämt att inte ta en enda för det är också en farlig vana. Jag ska sakta men säkert lotsa mig tillbaka i L7 igen har jag tänkt.

Gillar

Kommentarer

 • 27 dec 2016 09:18
  Bella50

  Samma här...så du är i gott sällskap. 👍😬

  Huvudsaken är att dra i bromsen i tid....så nu tar vi tag i olaterna igen.

  Pepp 😍👏👏

   

 • 27 dec 2016 12:38
  gasten

  Skönt att komma in i nyttiga matvanor efter jul.

  Pepp , pepp! 

 • 27 dec 2016 13:30
  maribro

  Eftersom vi numera är medvetna om vad och hur vi äter, är det (kanske) lite lättare att vara på banan igen. Julen är förvisso en utmaning, tack och lov är det jul bara en gång om året smiley.

  Så, nu kör vi igen!

 • 27 dec 2016 16:54
  Arrietty

  Man kan ju tänka sig att julen var alldeles underbar i en tid då man var svältfödd på godsaker, men idag är det egentligen konstigt eftersom många går loss i lösgodiset varje fredagsmys...

 • 27 dec 2016 20:29
  marre64

  Under julen äter vi nog lite för mycket och lite onyttigare än under övriga året. Men gör man det en dag har det ingen betydelse i långa loppet 👍🏼 Men nu är det skönt att ha återgått till de vanliga rutinerna 😀

Logga in för att skriva en kommentar.