icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 februari 2015 06:57
1

Jag ska träna mer och rörelse är viktigt

Igår gick jag till mitt energipass och core jag brukar gå på  som är på söndagar. Tufft då det är en och en halv timme och jag är stolt över mig själv efteråt.

Härligt det är med rörelse och jag har svårt för en del saker. Som t.ex att snabbt ned på alla fyra, lite armhäviingar och sedan upp igen. Igår kändes det som jag skulle ramla men jag skas träna vidare. Torr det handlar om kroppskännedom och träning och viktminskning är något som automatiskt hänger ihop. De vill gå hand i hand helt enkellt och ett mycket väl fungerande par..

Gillar

Kommentarer

  • 16 feb 2015 09:17
    Tita

    Härligt att du jobbar på och det är roligt med träning och det ger också en känsla av att vi går ned snabbare i vikt.

     Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.