icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074619
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 April 2015 06:54
3

Jag provade min kjol i morse

 Vågade prova min kjol som är mitt riktimärke och den satt på samma sätt som förut. Var livrädd att jag inte skullle komma i den alls vilket har varit fallett tidigare. Känns som jag fått en andra chans att jobba vidare på! Har haft ett återfall och svårt att hitta motivationen. Måste analysera och förstå vad som har hänt.

Jag ska dokumentera min strategiska matplan. Tror det kommer att vara bra för mig.

Jag ska inte glömma mitt mål att kunna snurra min kjol runt midjan. !

Gillar

Kommentarer

  • 14 Apr 2015 06:57

    Vilket spännande mål!

  • 14 Apr 2015 09:52

    Tack snälla. Jag vil! jag vill!

  • 14 Apr 2015 10:30
    Jag har haft många återfall under de 3 åren som jag ätit enligt lchf men ju mindre jag tänkte på vad jag inte får äta och åt mera fett och kött så blev de färre och färre. Visst kan proteinöverskott ge viktpåslag i det långa loppet men det ger även en behaglig mättnad och är mkt bättre än tomma kh som socker och mjöl. Lycka till Pepp :)

Logga in för att skriva en kommentar.