icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 juni 2015 19:45
1

Jag måste bli tuffare och tänka mer på mig själv

 Jag berättade igår om mitt oönskade resesällskap på bussen och idag planerade jag nästan att ta en tidigare buss för att slippa honom. Dock vaknade jag till liv och tänkte nu får det vara nog. Jag har rätt att sitta för mig själv på bussen. Det är ju faktiskt en SLbuss och inte någon form av restaurang där man frågar om man får slå sig ned.

Jag satte mig på yttersta sätet och läste när denna man gick på och han satte sig vid en annan plats. När vi skulle gå av vände han på huvudet och sade hej. ( Herregud det är ju som vi känner varandra vilket vi inte gör. ) Jag svarade naturligtvis och han önskade trevlig helg och jag sade tack detsamma.Kändes bra att jag markerade att jag ville vara ifred idag.  MIn bussresa till jobbet är så skön och jag brukar sitta och filosofera och djupandas för mig själv.

Tror jag varit för snäll i mitt liv och måste lära mig att säga ifrån mer. Det är en bra egenskap att ha empati och jag vill absolut bry mig om andra människor och hjälpa men livet handlar om balans.

Jag fortsätter att må bra av 16: 8 och känner mig precis som Bella väldigt glad och harmonisk. Känns som jag får så mycket energi av 16:8 och av fastan. Igår sorterade jag massa papper och oj vad mycket man har som bara kan slängas. Tror att det är så automatiskt  att när man inte " får" äta så fokuserar tankarna på andra saker. Oerhört intressant.

Gillar

Kommentarer

 • 26 jun 2015 22:23
  Bella50

  Bra med gränser Eleganz👏 idag satte du en gräns mot denne man. 👍 tror faktiskt inte han tog illa upp.

  Jag tror jag har för mycket empati 😬...om man nu kan ha för mycket av den varan ? 

  Ibland kan jag känna att jag bara ger och ger...men ingen tänker på mig , när jag haft det svårt...och det är några gånger 😢

  Empati är ju en bra egenskap...men kan också suga musten ur en ...så balans är nog bra....men jag har svårt att säga ifrån ,när någon behöver tröst och stöd....även om jag själv är mitt i samma sorgeprocess t.o.m. 😬

   Nu är det vår tid , som vi ska göra till det bästa vi kan, för att VI ska må så bra som möjligt. DET är vi värda.  👏🌹👏🌹

Logga in för att skriva en kommentar.