icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 januari 2016 08:28
1

Jag har lärt mig känna igen ljuset

.. när jag vaknar på morgonen. Det ljus som  säger att den nya dagen är på gång och dags att gå upp. Känns bra. Igår sov jag till halv tio och väldigt ovanligt för att vara mig men säkert välbehövligt. Idag gick jag upp vid sju och A var redan uppe och stökade i köket.

Jag har bestämt mig för att prova ett nytt koncept när det gäller motion och rörelse nämligen att träna hemma. Märker när jag kör onlineträning att jag får upp pulsen och hur det än är tar det väldigt tid att åka till gymmet. Gäller ju att få in vardagsmotionen och blev extra inspirerad när jag såg ett program på teve i väntrummet hos tandläkaren om en person som alltid gjorde några träningsrörelser när hon gick in i köket. Kul idé och det är ju goda vanor som vi behöver i livet.

Nu har jag beställt en träningsdvd från M-magasin som jag har hört ska vara bra. Känns kul och ska bli intressant att se hur det går och känns. Specialkomponerad för 50 plus dessutom.. :-)

Igårkväll gjorde jag en gratäng på kronärtskocksbottnar och nötfärs och det blir lunch idag. Väldigt gott och bra med dessa färdiga kronärtskocksbottnar man köper i burk. Till kaffet blir det inget LCHFaktigt utan vanlig glass.

Gillar

Kommentarer

  • 31 jan 2016 10:31
    FrkM

    Man måste hitta det sätt som passar en själv bäst. Eller så kan det ju bli en bra kombination! Gymmet ger styrka och videon kondition som jag tolkar det :)

    FrkM
    http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.