icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102799
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 augusti 2014 22:57
11

Jag har en spännande resa framför mig..

Sitter och tar det lugnt ikväll och imorgon kväll blir allt annorlunda då mitt plan utomlands går tidigt på måndag morgon.. 

A har redan åkt iväg och det ska bli härligt att ses igen. Overkligt härligt efter att ha varit ifrån varandra i två och en halv vecka.

Jag har en annorlunda resrutt till Marocko då jag ska åka till Spanien, Malaga, sedan åka vidare med buss till en annan stad och sedan färja över till Marocko. Är lite nervös men tror att det kommer att bli en vacker resa. 

Gillar

Kommentarer

 • 17 augusti 2014 08:02
  Krusmor

  Eleganz, Önskar dig UNDERBARA upplevelser och vistelser på det äventyr du är på väg att få göra! Njut :)

 • 16 augusti 2014 23:10

  Nej vad roligt att höra för jag ska till Tetouan. Då anar jag att du känner till Marocko och jag är så otroligt förväntansfull inför min resa. Stort tack !  En av färjorna går till  Tanger men jag ska till något som börjar på  S. Kommer inte ihåg det nu men har det uppskrivet på ett papper.. :-) 

 • 16 augusti 2014 23:15

  Precis.. :-) 

 • 16 augusti 2014 23:20

  Vad roligt att du säger det för A har berättat för mig om staden i bergen Cheftchouen..  Ser  fram emot min resa och förstår att det kommer att vara annorlunda men jag kommer att öppna mitt hjärta och sinne precis som du skriver.. Dessutom vill jag promenera i Tetouan och se platserna där A lekte som barn.. Lite nervös för färjan då jag tror det kommer att vara trängsel men jag hoppas det går bra.  Vad roligt att du känner till Marocko så väl och jag blir lite nyfiken på hur det kommer sig.. 

 • 16 augusti 2014 23:35

  Förstår men jag är glad över det du skriver.. 

 • 17 augusti 2014 00:48
  mosel

  Vad spännande det låter alltihopa! Det kommer säkert att gå bra! Jättekul också att A kan visa dig runt där, det blir säker en fantastisk upplevelse. Ha en underbar semester! Hur länge blir du borta?

 • 17 augusti 2014 00:52

  Tack Mosel och allt känns overkligt. Jag blir borta  länge, tre veckor, men skönt att få så lång tid  i en helt annan kultur och värld.. 

 • 17 augusti 2014 00:58
  mosel

  Wow! Som sagt låter jättespännande! Jag har aldrig varit till Marocko, eller Afrika överhuvudtaget men det låter ju jättehärligt och intressant! Ska bli kul att höra sen om du vill berätta :)

 • 17 augusti 2014 22:45

  Tack allihopa och jag är väldigt förväntansfull inför min resa Har lite kvar att packa men bara smycken och toalettsaker. Just nu bara trött och nervös samt lite orolig. Rädd att glömma stänga av något i lägenheten, sjögång på båten, missa planet, ja man kan oroa ihjäl sig ibland när man ska ut och resa. Jag ska fokusera, ta det lugnt och det ska härligt att få göra en sådan här resa. A möter mig i Ceutas hamn och vad fint det ska bli. Jag ska berätta om allt sedan. 

 • 17 augusti 2014 23:29
  mosel

  Allt kommer gå bra ska du se! Pepp pepp! Ha det så bra! :)

 • 17 augusti 2014 23:34

  Tack Mosel :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.