icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074532
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 April 2015 19:22
2

Jag har ätit kvällsmat :-)

 Verkar säkert konstigt för er andra att jag kan känna mig så glad över det men nu känns det som en viktig pusselbit börjar falla på plats. Jag föll in i vanan förut att altid köpa en bulle till kvällen eller ta en dadelkaka och te till det. Det blev mitt kvälsmål och jag kände att jag inte mådde bra av det. Mest på vardagar för på helgerna har jag lagat mat.

Igår bläddrade jag  i en tidning från Coop och upptäckte ett recept på Ratatouille.  Går ju att använda i LCHFsammanhang och jag lagade till det igår.Blir utmärkt att ha som bas i middagar och ikväll har jag ätit det och kyckling. Känner mig så behagligt lugn nu  och behöver inget mer ikväll förutom en kopp te.

Jag tror på att äta mat hellre än att äta smörgåsar och dricka te på kvällen. Däremot behöver jag inte ta så stora portioner då jag inte är lika hungrig som tlll lunchen.

Känns skönt att fortsätta på detta sätt hela veckan.I morse åt jag ägg, mortadella och en bit brieost samt tomater till frukost.Känner inget behov av smörgåsar längre och håller mig längre mätt dessutom på denna frukost.

Gillar

Kommentarer

  • 27 Apr 2015 19:29
    Skills ;)
  • 27 Apr 2015 19:31
    utter

    Bra jobbat med att hittat ett alternativ till bullen och dadelkakan! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.