icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 februari 2014 20:17
3

Jag följer min plan och tackade nej till friterade bananer

Igår hade jag halloumisallad med till A och det visade sig vara ett klokt drag. Speciellt med tanke på att han ville bjuda på friterade bananer och glass.. Suck. Han bara fnös när jag sade att jag vill gå ned i vikt och jag tänker som så att jag får vara glad att jag är tillsammans med en man som inte vill göra om mig. Har hänt alltför många gånger tidigare i mitt liv. Hur som helst förklarade jag att jag ville hålla igen med socker. Han åt bananerna och jag åt min sallad och kändes bra att jag fortsatte på min linje. Inte ens en påse gott och blandat jag hade sedan tidigare i skafferiet lockade mig. Helt klart att sötsuget försvinner med LCHF och märkligt nog går det ganska fort. Idag åt jag halloumisallad till frukost. Gick hur bra som helst. Till mellanmål förmiddag och eftermiddag en bit skinka, lunch pannbiff med sallad. Nu ikväll ska jag äta kyckling med auberginröra. ( Naturligtvis.. ) Blir en lite sen middag men jag tror det är bra att äta. Ska försöka räkna kalorier framöver men känns inte riktigt som man behöver göra det när man äter LCHF. Undrar om jag har rätt eller fel där för förra gången när jag gick ned 16 kilo räknade jag inga kalorier.

Gillar

Kommentarer

 • 19 feb 2014 21:32
  Triggy
  Kör också lchf utan att räkna kalorierna, det funkar rätt bra tycker jag med :). Sötsuget tycker jag försvinner bara efter någon dag, likaså har mitt kaffesug försvunnit!
 • 19 feb 2014 21:36
  Jag tycker det är gott med en kopp kaffe och kan jag dricka det utan något till är det inget problem. Fascinerande med LCHF att man håller sig mätt samt att sötsuget försvinner och vad fort det går som sagt.
 • 20 feb 2014 20:53
  utter
  Bra gjort! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.