icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 september 2013 22:11

Jag fick blommor till jobbet idag

Lite trött och hungrig men väldigt glad är jag just nu. Fastan går bra och jag börjar känna igen mina hungerkänslor när de kommer och vet att de försvinner. Jag har dessutom en kollega på jobbet som kör samma koncept som jag så vi peppar varandra. Hon hade med sig choklad idag från Italien och bjöd de andra av våra kollegor men vi har lagt undan varsin liten bit till varandra att festa på imorgon. Ganska lagom och mer behövs inte och jag känner att mitt sockerbehov börjar försvinna mer och mer. En fantastisk sak hände idag då jag fick telefon från reception att jag hade blommor att hämta. Vilken överraskning och det var min särbo som skickade till mig. Bara för att göra mig glad. Helt otroligt fint och jag har haft ett litet leende inom mig själv hela dagen..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.