icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 april 2018 07:02
10

Jag drömde att jag vägde mig

Det var  ett tag sedan jag vägde mig nu och mycket beroende på att jag varit ute och ätit tre gånger samt några andra avsteg från min matplan.  Dock kan det vara farligt att släppa taget om våget då det är  min riktlinje och talar om vad som händer. Precis som den gången jag vägde mig och hade gått upp och jag ändrade min konsumtion till mörk choklad att bara ske på helger. 

Någonstans inom mig har jag känt att det varit dags att väga sig och inatt drömde jag att jag vägde mig. En tydlig dröm och vågen stannade på 70.2 och jag blev så glad.  Vaknade med känslan av att är det bara en dröm eller kan det bli verklighet.  Hur som helst kände jag att det var dags att se sanningen och vitögat och jag ställde mig på vågen och den visade 70,1,  Vilken härlig känsla! Det innebär nästan 5 kilo på tre månader och en stabil takt.  Det innebär också att jag gått ned 7 hg sedan förra gången jag vägde mig och att mitt sätt att äta fungerar.  

Extra roligt att jag nu är så nära att komma under 70-strecket.  Jag vill dit!  

Igår var jag på Friskis på kvällen. Jag var hur trött som helst innan och faktum var att även om det var välgörande att röra på sig blev jag inte piggare av passet. Ibland kan det vara så och helt enkelt att tröttheten tar ut sin rätt. Jag rörde mig i min egen takt och det roliga med min motion är att jag känner hur mycket lättare det är att hoppa upp och ned innann jag började. Kroppen känns - och har även blivit- lättare. 

Jag accepterade helt enkelt att jag var trött. Orkade inte ens se en serie på Netflix utan lade mig kl nio igår och somnade till min cd för meditation och jag sov gott hela natten. 

Gillar

Kommentarer

 • 18 apr 2018 07:10
  Bella50

  Wow...nu har du hittat din alldeles egna ”modell” 😃👏👏💐...det som alla borde satsa på. Det blir varaktigt och ger mindre stress och frustration.

  Små förändringar ger oxå resultat...bara man orkar vänta. 

  Önskar dig en härlig vecka och kommande helg ✌️😁

  Varmt GRATTIS från fjällfrun 💖😍

   

 • 18 apr 2018 07:21

  Tack min vän. Jag var faktiskt lite orolig ett tag då det blev en del avsteg och jag var ute och åt tre gånger men det visar sig att min mathållning fungerar i längden trots detta.  Glad att jag vägde mig för efter att ha gått ned till min önskevikt år 2015 tappade jag fokus och gick upp igen. Blev nog lite övermodig och vågen behövs som en kompass på vägen.  Nu åker vi till Spanien på söndag och jag får ta det lite lugnt med allt gott fikabröd som finns där och även glass och vitt bröd men det ska gå bra. Ska bli underbart att få komma iväg en vecka till solen. 

 • 18 apr 2018 07:28
  Bella50

  Undrade just när det skulle bära av söderut...Ha det underbart nu. 😎😍

  Vi åker till Kiel kommande fred-  sönd...och Madeira i augusti....Inte dumt det heller. 😁✌️

 • 18 apr 2018 07:47

  Tack så mycket och nu längtar vi både till lägenheten.  

  Vad trevligt för er med dessa resor och en weekendresa redan nu i helgen.  Hoppas ni

  får det riktigt fint. heart

 • 18 apr 2018 08:46

  Trevlig resa och grattis till att Du har hittat ett förhållningssätt till vad Du äter som passar Dig !

 • 18 apr 2018 09:00

  Tack 8veckor! Ska bli härligt med semester.  Jag är väldigt glad att jag går åt rätt håll då jag försöker lyssna på kroppen och känna min mättnadskänsla. Vill att det här ska vara ett sätt att äta som är långvarigt. Grattis själv och det går riktigt bra för dig och kloka tankar om att hålla vikten. Jag ska själv fundera på det men vet att det som hände när jag nådde min önskevikt får några sedan att jag drabbbades av en typ av övermod och använde inte vågen alls dessutom. Det blev inte bra och nu ska jag hitta ett annat sätt. 

 • 18 apr 2018 09:10

  Eleganz

  Tack !

  Den fällan av övermod har jag också tidigare hamnat i - man klarar sig till målvikt och sen släpper man de strama tyglar man hållit sig fast i.....och vikten går ofelbart upp.

  Denna gång är mitt mål inte att klara att gå ner til en viss vikt , denna gång är målet att faktiskt bibehålla en önskvärd vikt , för all framtid . Mentalt har jag nu hunnit komma ikapp att det är en total livsstolsförändring , pågående varje dag resten av livet !

  Vi åker till Spanien i början av juni och jag längtar - också en sporre att hålla mig strikt ytterligare ett par veckor .

 • 18 apr 2018 12:17

  Härligt! Grattis laugh

 • 18 apr 2018 16:59

  Tack LadyG och känns verkligen skönt att vara på rätt väg. 

 • 3 maj 2018 06:36

  Tack Lissalo och det värmer! 

   

Logga in för att skriva en kommentar.