icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102804
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 mars 2014 09:57
5

Jag är på rätt väg och vad skönt det känns

I morse åt jag en improviserad frukost och vad lätt det känns. Ett kokt ägg, en liten bit brieost, kalkonskiva och lite valnötsröra. Hur gott som helst. Man kan verkligen äta allt möjligt till frukost. Har som jag skrivit varit raket på mornarna, hihihi, men nu tog jag det lugnt och såg på Jims värld i lugn och ro på teve. Det är fjärde veckan för mig och längesedan jag provade kläder. Provade en blus jag inte kunnat ha i storlek 38 och otroligt nog gick det bra. Likaså en kjol jag inte kunnat ha förut. En annan söt prickig kjol måste vänta lite men snart så.. .. Vad otroligt skönt att veta att jag är på rätt väg. Förut har jag känt att jag håller på och växa ifrån mina garderob men nu har jag vänt åt rätt håll. Idag blir en lugn dag hemma och jag ska improvisera. Har tänkt att gå till gymet för jag har inte hunnit det på hela veckan och ska göra övningarna som min PT rekommenderade. Ska bli spännande för jag är inte så van att träna i dessa maskiner utan brukar mest köra danspass.

Gillar

Kommentarer

 • 15 mars 2014 10:04
  mosel
  Låter lugnt och skönt! Vad kul att märka resultat, att kläder man vuxit ur passar! Härligt! Bra jobbat! :) Vad duktig du är som börjat med styrketräning också! Pepp pepp!
 • 15 mars 2014 10:06
  Ja det går inte så fort men det gör inget, bara jag känner att jag är på rätt väg och min kost fungerar för mig. Tack! :-) Vi får se hur duktig jag är när jag gäller styrketräning för det är första gången men jag har iallafall tänkt ge mig iväg idag.. :-)
 • 15 mars 2014 13:20
  Tita
  Grattis visst är det kul då garderoben börjar passa igen. Jag hade en provar förmiddag i veckan jag också det är så peppande. Pepp pepp
 • 15 mars 2014 13:45
  lenaek
  Grattis och lycka till på gymmet!
 • 15 mars 2014 16:46
  Härligt! Jag längtar tills jag kan prova kläderna som just nu är för små. Heja på!

Logga in för att skriva en kommentar.