icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 september 2013 19:23

Istället för LCHFkakor blev det en tårtkartong grekiska kakor

Historien om mitt paket fortsätter.. När jag kom till affären för att hämta det rätta paketet var jag mycket irriterad. Ägaren bad återigen om ursäkt men jag tror att han såg att jag sneglade åt disken med alla kakor. ( Kunde helt enkelt inte låta bli.. ) Han frågade om han fick ge mig något i kompensation och jag tänkte säga två baklava men innan jag hann säga något öste han upp massor av kakor i en stor kartong. Oerhört vänligt även om det riskerar att spräcka min diet om man säger så.. Sötare kakor än så kan man knappt hitta men det var som sagt mycket vänligt och gjorde mig glad och på bättre humör. Väl hemma hos min särbo gav jag bort kartongen till honom och åt dock en kaka idag till mellanmål. Mycket god. Min lunch idag var hur bra som helst. Kycklingfilé med sallad och fetaoströra. Nu väntar lövbiff med sparris och parmesan. Jag ska äta lövbiff med spenat imorgon när jag fastar. Har ätit samma typ av rätt varje gång jag fastar,. Ja just det,, lövbiff med spenat.. :-) Gör mig inte så mycket då jag vill lägga krut och energi på att laga god och bra mat de andra dagarna. När jag fastar vill jag bara bli mätt och att maten är god ,men variation behövs inte alls, På alla löpsedlar står det om 5:2 metoden och man blir nästan yr i huvudet av allt. Vad är bäst och är den andra metoden med ätfönster mellan 12.00 -20.00 bättre.. Svårt att veta. Jag lockades iallafall att köpa tidningen Måbra som också handlar om 5:2 men även lite annat. Inspiration är aldrig fel och inte att förglömma hur mycket vi inspirerar varandra här på siten.. Jättekul! Ha en trevlig kväll allihopa.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.