icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 januari 2019 06:58
5

Intervju med en robot

Veckan rullar på och dagarna går ganska fort fast jag inte jobbar.  Igår startade jag tidigat och satt flera timmar och sökte jobb. Kändes bra och jag ska fortsätta med den rutinen.  Tar längre tid än vad man tror att söka jobb och jag vill att mina personliga brev ska bli bra. 

Det är tufft att vara i den här världen att söka jobb.  Jag inser att jag är lyckligt lottad som har fått komma på intervjuer men många har aldrig svarat eller hört av sig. Så märkligt för mig.  I min yrkesroll har jag altlid varit väldigt noga med att svara och ett uteblivet svar ger helt fel signaler.  Skrattade för mig själv igår när vi fick erbjudande som arbetssökande att ha intervju med en robot.  Säkert intressant för något forskningsprojekt men inte för mig.  Har fullt schå med vanliga intervjusituationer.   Enda fördelen med robotar är väl att de är inprogrammerade att svara på mail.. 

Idag blir återigen en lunch med f d kollega och ska bli trevligt.  Ikväll blir det Friskis och nu är jag helt bra från förkylningen.  Jag svajar lite nu i mina matvanor och jag ska komma rätt och hitta bra rutiner. 

I helgen blir det en liten Norrlandsturné.  Vi har match i allsvenskan och ska åka både till Övik och Sundsvall. Vi åker tåg och det  ska bli kul och två spännande och viktiga matcher väntar. 

Gillar

Kommentarer

 • 10 jan 2019 07:19

  I dagsläget med mejl så borde det inte vara svårt att skicka något standardsvar. Jag minns när jag i mitten av 90-talet sökte jobb att man i alla fall brukade få ett brev från HR som typ sade "tack för visat intresse men tyvärr...".

   

   

 • 10 jan 2019 07:24

  Ja, jag håller med dig. Det är så märkligt med denna tystnad. När hon ringde mig från fackföreningen jag sökte på och berättade att jag var nära men inte nådde ända fram så tackade jag henne för beskedet och att hon hörde av sig.  Det måste man göra, svarade hon,  och lät helt självklart för henne.  Jag sade inget men tänkte för mig själv att hon skulle bara veta hur en del agerar.  Dock finns det undantag tack och lov. 

 • 10 jan 2019 07:40
  Bella50

  Vad spännande med turne´....Pepp och lycka till 🥰✌️

  Senast uppdaterad 10 jan 2019 07:40

 • 10 jan 2019 07:48

  Tack Bella och ska bli riktigt roligt med en lite resa och spännande. Både med schacket och att jag aldrig varit i Övik. 

 • 10 jan 2019 15:18
  Tita

  Lycka till med både matschen och jobbsöket!!👍👍

Logga in för att skriva en kommentar.