icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 november 2013 19:40
1

Intensiva dagar..

... och Projekt Ordning tar sin lilla tid men jag får mycket tillbaka av välbefinnande och tror också att bra ordning hjälper viktnedgången. Känner det på mig bara då man blir mindre stressad och mår bra inombords. Min klädstång är nu uppsatt och snickaren skötte sig bra. Inga sexuella anspelningar denna gång så jag behövde aldrig säga ifrån men jag var på min vakt. Han nämnde att jag hade en fin hatt men det ska jag väl kunna tåla.. :-) Han var lite lustig då han ville jag skulle hjälpa till med att mäta och bära och dristade sig till att säga att jag inte var så bra på att mäta.. Hmm, höll på att svara att det var just därför jag anlitat honom men lät det vara och nu är jobbet färdig. Blivit hur bra som helst! Så underbart att få överblick över sina kläder och att kunna bläddra som i en affär.. Istället för att knappt hitta något för det har ramlat mellan galgarna.. På kvällen åkte A och jag till Ikea för att köpa hyllor och oj vad mycket folk det var och jag tror alla handlar nu inför jul och första advent. Jag hittade bra saker och på söndag får jag hjälp av A att sätta upp dem. Kommer att bli fint i min klädkammare.. Jag har varit trött dessa dagar då jobbdagarna varit intensiva. Igår somnade jag på soffan klockan åtta efter att ha sett ett teveprogram och när jag vaknade vid nio gick jag direkt till sängen. Varvid jag vaknade och kände mig ganska pigg efter ett tag. Mörkt ute och jag kollade på klockan om det var dags att gå upp.. Två och sexton på natten. Ridå.. Som tur var kunde jag somna om ganska enkelt.. Har varit en intensiv dag på jobbet den sista i månaden och jag har kunnat äta bra trots allt. Lyckats hålla mig ifrån smörgåsar vilket känns som ett stort framsteg. Nu är det fredagkväll och blir skönt att koppla av. Jag ska äta kyckling med färsk sparris som jag steker med ost Samt en färdig libanesisk sallad jag har köpt.

Kommentarer

  • 30 nov 2013 09:03
    Mums för sparris! Pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.