icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 januari 2015 21:17
2

Intensiv vecka och viktigt att få koppla av

Det har varit en tuff vecka och min huvudvärk har varit intensiv. Är ganska säker på att det är stressrelaterat då den försvinner när jag kopplar, ser på teve etc. Dock varken vill eller kan jag ju göra det hela tiden..

Idag hade jag en mycket lugn start på morgonen då jag såg ett avsnitt av serien Bron på nya teven. Otroligt fin teve och som att ha  bio hemma. Sedan kom A hem från jobbet och vi åkte iväg och storhandlade samt köpte ramar. Vi ska göra en vägg hemma som ett fotogalleri och sätta upp bilder på familj och släktingar. Känns roligt och tror att det kommer att bli fint. Vi tog också med oss två etsningar vi köpt i Paris vi ska hänga upp ovanför tevebänken när de är inramade. Vi tog bara med den ena eftersom de var av samma storlek och efter ett tag när vi var hemma upptäckte vi att vi inte hittade den andra  vi inte tagit med oss. Vilket mysterium och vi letade som besatta ända tills jag mindes att jag vikt ihop en papperskasse. Mycket riktigt där var den och jag blev helt förtvivlad när jag upptäckte att den var tillbucklad men det går att ordna. Det komiska är att den legat flera månader under vårt bord i vardagsrummet för att bli ordentligt tillplattad och så händer detta.. Nåväl, det mesta går att lösa och etsningen är tillbaka under bordet.. :-)

Jag känner mig glad över mitt godisbeslut och även om jag varit frestad har jag inte gett efter. Idag på Rusta kände jag hungerkänslorna komma men vid godisdisken fanns räddningen i form av nötter och jag köpte några Man får vara försiktig med nötter och inte äta för många men de mättar så bra att hungern försvinner.

Ikväll har det blivit lax i folie igen och det känns så gott och nyttigt.

Gillar

Kommentarer

  • 18 jan 2015 08:54

    Godiset gjorde mig så fixerad. Jag kunde känna en glädjekänsla nästan när jag tänkte på att jag skulle handla lite. Ungefär som det gjorde vinterkylan lättare och jag är glad att jag har skippat det helt. Kan vara svårt med nötter, jag håller med, men man mår bra av dem och just nu har vi mycket paranötter hemma som mättar bra och är nyttiga. Finns ju dock mycket annat som man kan äta när när man blir småhungrig som tur är.

  • 18 jan 2015 08:48
    gittan52

    Brra att skippa godiset! Jag har tyvärr nästan samma problem med nötter så det är väldigt sällan vi köper hem det.

Logga in för att skriva en kommentar.