icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 januari 2016 21:12
7

Intensiv men bra vecka

Jag har varit lite extra trött denna veckan både pga träning, fasta och nya saker på jobbet men känns att det övergående. Jag är på väg åt rätt håll och känner mig stolt över mig själv som har tränat varje dag utom igår då jag försov mig på morgonen.

Det har gått bra med 16:8 och att inte äta efter kl. 15.00 och kommer att fortsätta med det ätfönstret. Har förstått att det är lite annorlunda men för mig känns det naturligt att starta dagen med frukost för att få energi till jobbet och fylla på med ännu mer till lunchen. På kvällen blir det en annan rytm och då känns fastan mer naturlig samtidigt som det för mig är psykologiskt bra att träna på att inte tänka på mat på kvällarna och att det finnns andra saker att göra.

Skulle ha fastat fyra dagar men blev bara måndag till onsdag eftersom en "schacktjej" från Skåne oväntat kom till Stockholm och hon, jag samt två till gick ut och åt på kvällen och det var riktigt trevligt.

Känns kul att jag har fått tillbaka 16:8 och jag känner mig redan lättare i kroppen.

Gillar

Kommentarer

 • 15 jan 2016 21:30
  marre64

  Vad duktig du är. Bra jobbat yes

 • 15 jan 2016 21:32

  Tack och har varit lite kämpigt att inte äta på kvällarna men det måste bli så i början och härlig känsla att vara på rätt väg.

 • 15 jan 2016 21:40
  Bella50

  Vad duktig du är och jag tycker du gör helt rätt att göra på det sätt just DU mår bäst av. DET är det fina med 16:8 att du kan öppna och stänga ätfönstret när det passar dig.

  lycka till 👍💐

 • 15 jan 2016 21:45

  Ja det är så otroligt bra att man anpassa ätfönstret beroende på hur livet ser ut och sin egen rytm när det gäller mat. Också så perfekt när ätfönstret är stängt och inte behöva fundera på om man ska äta eller inte. det är stängt helt enket. En mycket bra uppfinning.. :-)

 • 16 jan 2016 07:35
  aregnisw

  Det är nog bra att hitta sin egen rytm och hur man känner själv men hur kan du vara utan mat efter 15 det skulle jag aldrig klara men det är strongt gjort av dig pepp yes

 • 17 jan 2016 10:08
  chicha

  Hallå! Glöm inte skriva i gruppen också! Saknar dig där 😉 Man kan ju kopiera också, men kommentarerna blir mer personliga.

  C.

 • 17 jan 2016 16:43

  Tack chicha och jag dyker upp snart i gruppen. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.