icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 februari 2018 07:06
7

Intensiv helg och fick hoppa över motionen

Gick inte till Friskis i lördags då jag kände mig för trött efter veckan och behövde lördagen som en helt fri dag. Känns väldigt skönt att kunna göra det valet och helt rätt beslut. 

Lördagen blev mycket förberedelse schackligt för matchen i allsvenskan inför söndagen. Vi leder serien och hade en viktig match mot laget som ligger tvåa.  Jag hade ett spännande parti igår. Jag missade först en vinst och sedan började tiden ticka iväg och jag var tvungen att ta många viktiga beslut. Han gjorde ett drag som såg ut att som klar förlust för mig men som genom ett under fanns det en räddning i ställning och partiet slutade oavgjort.  Härlig känsla och vi i laget vann vår match. 

Schacket är alltid en utmaning för matmässigt men har blivit mycket bättre. Förut gick jag alltid in i Pressbyrån vid Zinkensdamn och köpte en Marabou chokladkaka. Den vanan har jag slutat med men fortfarande problem att det inte är matpaus. Jag hade med mig kesoplättar men hann inte äta något men jag drack mycket vatten och hade lite nötter med mig. Jag ser också alltid till att äta en ordentlig frukost när jag spelar så mycket har blivit bättre.  Socker ökar bara stressen och jag blir lugnare och får bättre energi när jag äter på det sätt jag gör nu och det gäller inte bara schacket. 

Apropå lugn.. Igår blev jag dock riktigt arg då det inte fanns någon tidning när jag vaknade och jag vill gärna ha vår tidning då vi bara har helgprenumeration.  Det har dessutom hänt flera gånger. Jag skrev ett mycket argt mail till svd och tänkte att nu har jag verkligen sagt ifrån.  När jag kom hem från schacket visade det sig att A hade läst tidningen på toaletten och den hade hamnat i ett hörn där. Ridå.. Idag ska jag ringa tidningen för jag vill inte att någon skugga ska falla på tidiningsutbäraren. Speciellt med tanke på hur de kämpar dessa kalla och mörka mornar.  

Idag provade jag min prickiga kjol och jag kan så gott som ha den men en aning trång över höfterna. Jag provade också en annan fin kjol jag aldrig kunnat ha och den är mitt viktigaste mål just nu. Jag är nära! 

Gillar

Kommentarer

 • 5 feb 2018 08:30
  Bella50

  Bra val med en lugn lördag...och jag kunde nästan se dig skriva till svd...😄✌️

  En ursäkt är nog på sin plats...

  Grattis till matchen 👏👏

 • 5 feb 2018 08:50
  klaraelv

  Grattis till schackvinsten, och vad skönt att inte känna behovet av att gå och köpa gott efter matchen, vinst över en vana också.

 • 5 feb 2018 20:28
  chicha

  Helt fria lediga dagar behöver man ibland! 

  Grattis till att du kommer i din prickiga kjol, bl a tack vare dina nya goda vanor. 

 • 8 feb 2018 07:42

  Tack allihopa och vinst över en vana är ett väldigt bra uttryck. Det ska jag lägga på minnet! 

  Ja, det är en härlig känsla Chicha när man känner att man kan komma i sina kläder. Jag kunde med knapp nöd dra upp blixtlåset förut och knappt röra mig i kjolen men nu kändes det riktigt bra. Ett bevis att jag är på rätt väg. 

  Bella, ja jag ringde till tidningen och förklarade mig. :-) 

 • 8 feb 2018 07:44
  Bella50

  Ha en bra dag...och snart är det helg igen. Vi går obönhörligen emot vår.

  Känns perfekt ❤️

 • 8 feb 2018 07:50

  Ja det är skönt att det blivit ljusare och snart är det helg. 

  Ha en fin dag min vän. heart

 • 8 feb 2018 07:50

  Ja det är skönt att det blivit ljusare och snart är det helg. 

  Ha en fin dag min vän. heart

Logga in för att skriva en kommentar.