icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 januari 2015 20:51
3

Intensiv dag hemma vid köksbordet

Idag var det den sista arbetsdagen i månaden och då är det alltid myket att göra på mitt arbete. Jag jobbade hemma även idag och klokt beslut då jag fortfarade inte mår riktigt bra. Var mycket intensivt och otroligt att det kan hända så mycket bakom en datorskärm i mitt lugna kök..

Jag börjar må bättre tack och lov och hoppas kunna orka mer saker på kvällarna nästa vecka. Som det har varit nu har jag bara stupat i säng .

Nu väntar helgen och jag har mycket jag vill göra. Läsa igenom min  LCHFtidning som har kommit och få lite nya idéer och inspiration. Städa min klädkammare och göra fint där samt fortsätta med vårt fotogalleri i arbetsrummet.

Helgen väntar och vi får se vad som händer..

Gillar

Kommentarer

 • 30 jan 2015 21:08

  Trevlig helg! :-)

 • 30 jan 2015 21:14

  Tack Utter och samma till dig :-)

 • 31 jan 2015 09:35
  ImmaAmmi

  yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.