icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
4 november 2013 22:26
3

Inspirerande föreläsning

Precis hemkommen från en intressant föreläsning av Tomas Gunnarsson som har skrivit boken Att överlista Jante. Mycket mycket bra som jag verkligen kan rekommendera ! Handlar om att lyfta sig själv och andra samt framförallt inte förminska sig själv. Roligt när en föreläsning är så tankeväckande och inspirerande samt även lockar till många härliga skratt. Blev lite svårt med middag ikväll då jag inte hann få i mig något mellan jobb och föreläsning. Fick bli en Nutrilet bar i brist på annat. Inte speciellt gott. Måste bli bättre på sådant. Jag har nu hållit på i en vecka med LCHF och det har gått väldigt bra. För mig känns det bättre än 5:2 och känns väldigt bra att jag inte längre äter smörgåsar. Min frukost i morse var en bit ost, ett ägg, en skiva mortadella och auberginröra. Ska bli intressant att fortsätta på detta sätt några veckor och se var det leder till. Men, säger säkert ni som läser detta. Varför i hela fridens namn väger sig inte människan.. ? Helt enkelt för att jag vill hitta min egen rytm matmässigt. När jag gick min viktminsknings och LCHFkurs blev vi rekommenderade att ställa undan vågen under dessa tio veckor. Jag kommer att följa samma koncept. Man känner ändå om man är på rätt väg eller ej.

Kommentarer

 • 4 nov 2013 22:29
  lflickan
  Jag har inte gått på hans föreläsning, den verkar väldigt bra. Däremot har jag läst boken. Den ger en mycket att tänka på. En bok som man behöver gå tillbaka och läsa i lite då och då för att påminna sig själv om budskapet.
 • 4 nov 2013 22:34
  Vad roligt att du har läst boken och vi fick alla varsin bok ikväll. Tankeväckande detta att inte förminska sig själv och fint budskap. Något att ta med sig!
 • 4 nov 2013 22:47
  lflickan
  Ja, jag har läst om att det var en rätt billig föreläsning särskilt eftersom att man fick boken. Verkligen något värt att tänka men inte helt lätt alltid.

Logga in för att skriva en kommentar.