icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1004550
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 september 2015 06:47
3

Inspirerad och har satt viktiga mål

Haft en mycket bra helg och Västerås är verkligen en trevlig och levande stad.  Folkliv och nästan lite internationell prägel.. Vi bodde väldigt fint på Stadshotellet med utsikt mot Domkyrkan och utsikten var som en tavla som gav ro i sinnet.

Schackmässigt nådde jag inte ända fram och det var lite tråkigt men jag är peppad att lägga på ett kol inför en stor tävling i december. Nu är mitt första mål att hitta en bra schacklärare som kan hjälpa mig. Känns som ett spännande projekt.

Tror mitt liv kommer att bli lugnare framöver nu när jag sålt lägenheten och även hittat 16:8. Jobbet är stressigt men jag försöker att hitta sätt att varva ned och inte stressa. En positiv sak är ju att jag var nära att bli utbränd för ett år sedan men lyckats komma tillbaka även om det tagit tid.

Glad också att jag lyckats så bra med viktminskning. Nu är målet där att komma igång med min motion. Fick beröm av min väninna att jag gått ned så mycket  och nu vill hon också starta med 16:8. Hon körde 5.2 förut men gick nästan upp i vikt för hon åt så mycket på ätdagarna. Vi hade en diskussion om detta och hur det än är så måste man ju minska sitt matintag för att gå ned i vikt.Det är så vanligt att de som äter LCHF tror att det räcker med detta och att de kan äta precis som vanligt. Lite uppoffringar måste göras även om man kan äta fantastiskt gott.

En intressant sak jag lade märke till mot tidigare när jag spelade schack och inte körde 16:8 var att jag höll mig mätt och inte kände mig hungrig under partiet. Mycket bra för det har varit ett av mina problem förut när jag spelat i tävlingar.

I helgen åt jag god hotellfrukost och nu är det dags för vanliga rutiner med ätfönster igen. Snälla A satte fram avocado och melon till mig till frukost och han glömde bort detta. Jag tar med det som mellanmål till jobbet istället.

 

Gillar

Kommentarer

 • 28 sep 2015 08:07
  Bella50

  Låter kul att även din väninna ( liksom jag) upplevde att hon överåt på ätdagarna med 5:2. Tacka vet jag 16:8. Passar mig perfekt 🌹👍

  Nu reser vi vidare...❤️

 • 28 sep 2015 08:54
  Tita

  Skönt att du är nöjd med helgen trots att du inte nådde ända fram! Det gör inget huvudsaken är att vi gör något, eller hur!?

  Pepp på dig! Du har hittat ditt lugn.

 • 28 sep 2015 09:00
  aregnisw

  Jag gick ju också på 5:2 men överåt inte alls och när jag provade 16:8 och kom ju själv på att eftersom jag är så stresskänslig passar ingen fasta för min del för all sorts fasta stressar kroppen mer än vad man tror tyvärr. Så jag äter min lilla frukost, lunch o middag och det passar nog mig bäst. Tänk så olika vi alla är ändå...

Logga in för att skriva en kommentar.