icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 juni 2015 07:01
4

Ingen ljusning i sikte

 .. när det gäller lägenheten. Har undersökt så noga jag kan och juridiskt sett kommer jag ingenstans. Fick inte förlänga till årets slut och nu ska jag göra ett sista försök och fråga om jag med tanke på försäljning , och ge hyresgästen åtminstone två månaders uppsägningtid , kunna  få en månad extra.

Jobbigt med sådana här saker och när jag vaknar känner jag ett lätt stick av obehag inom mig. Tur att jag har börjat med 16:8 så jag inte tappar greppet när det gäller maten. Snart en vecka nu och jag ska snart ge iväg till jobbet. Utan frukost men går bra.  Intressant med många jag pratat med som säger att det blir mycket ätande på kvällen pga rastlöshet och det har varit samma för mig.Nu när jag kör periodisk fasta känner jag att jag får mer kraft och energi till andra saker. Oerhört intressant och man kan fråga sig vad ätandet egentligen betyder för oss.. ?

Gillar

Kommentarer

 • 24 jun 2015 07:35
  Bella50

  Jag håller tummarna för en bra lösning ang lägenheten.👍

  Även för en ny spännande 16:8- dag.👏

  Igår åt jag middagen så sent att inte blev något mera efter det.

  DET är en ovan känsla för mig, att vara så mätt och nöjd, så länge , efter en god måltid. Därför har jag inte alls svårt att vänta dagen efter med nästa mål.

  Idag står vågen på ännu en lägstanotering och jag byter i alla fall inte min biljett , på detta framgångståg 😄👍 lycka till idag Eleganz 🌹

   

 • 24 jun 2015 07:38

  Tack Bella och helt fantastiskt med vågen. Grattis! Jag har inte vägt mig idag utan avvaktar några dagar men känner att jag är på rätt väg. Ha en fin spännande 16:8 dag.

 • 24 jun 2015 09:31
  paloma

  Tråkigt med din lägenhet, jag hoppas att det går att lösa.

  Jag har i två dagar ätit efter 16:8 pga att jag varit tvungen att åka hemmifrån tidigt, det fungerar bra att hoppa över frukosten och äta lunchen vid halv 12, jag känner inte att jag är speciellt hungrig på morgonen men behöver äta till min Levaxintablett. Det är inget jag ska fortsätta med eftersom jag inte behöver minska i vikt, även om midsommarhelgens matintag gjorde att jag vägde 68,8 kg i måndags och det var ett plus på 1,5 kg från fredagsvikten. Idag vägde jag 67,7 kg och brukar tappa lite till i vikt innan fredagsvägningen.

  Det är helt klart en bra och rätt enkel metod att minska i vikt, just att man har ett ätfönster på 8 timmar som gör att man måste sluta äta vid ett visst klockslag. Det är också lättare att bara behöva hoppa över en måltid, om man har svårt att klara sig på bara 500 kalorier som i 5:2.

  Hoppas du får en fin dagsmiley

 • 24 jun 2015 11:21
  paloma

  Jag tar Levaxin för sköldkörteln, jag började med giftstruma och fick jodbehandling. Jag vet att man inte ska dricka mjölk samtidigt som man tar Levaxin, men min specialist sa att om jag alltid dricker mjölk till frukost i samband med tabletten så ställer man in medicinen efter detta. Jag är väldigt känslig för om jag inte äter samtidigt med tablettintaget, så om jag tar den på fastande mage och inte äter blir det högre dos.

  Min giftstruma upptäcktes av att jag fick förmaksflimmer akut, och därför har jag lättare att få extraslag om min levaxindos är för hög. Just nu har jag lite för lågt med ett TSH på 2,1 jag mår bäst när jag ligger närmare 1. Just nu tar jag Levaxinet ca 45 minuter innan frukost.

  Är Thyroxin samma som Levaxin?

Logga in för att skriva en kommentar.