icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 juni 2015 19:02
4

Ingen bra mäklare

I måndags förra veckan mailade jag min mäklare att jag tänkt sälja i augusti men fick inget svar. Vi har haft sporadisk kontakt då och då ända sedan jag hyrde ut min lägenhet och jag har haft honom där även för en värdering. Allt med tanke på att han skulle sälja min lägenhet en dag för jag tyckte han verkade bra.  Dock att inte få svar  känns jobbigt och jag har behov att planera en försäljning med tanke på att semestertider stundar. Idag fortfarande inget svar och jag skrev en påminnelse och fick svar tillbaka att han haft så mycket just nu. För min del är det ridå direkt och en sådan mäklare vill jag inte ha. Jag hade redan i fredags mailat en annan mäklare som ringde tillbaka direkt. Nu ska vi träffas på onsdag kväll i lägenheten och det var inga problem för min hyresgäst. Hon ska värdera den och vi kan lägga upp visning och försäljning.  Min hyresgäst frågade om han skulle göra mer än att städa och jag skrev tillbaka att han skulle behöva ha för mycket besvär.  Normal städning räckte bra. Sedan vet man ju inte hur ordet normal tolkas men  vad kan man göra. Mäklaren kommer ju att få sin bild ändå och visningen är viktigast och det är bra att jag själv får hålla i den. 

Blir spännande på onsdag och märkligt att komma till mitt gamla hem och se hur det ser ut nu. Nästan ett år sedan jag var där sist.Känns också bra att hyresgästen har kunnat få extra månad på sig att ordna något annat. 31.7 kändes omänskligt att behöva flytta ut och hinna ordna allt. 

Gillar

Kommentarer

 • 29 jun 2015 22:24

  Tack Tita och Bella och jag känner att jag tog rätt beslut. Blir spännande på onsdag. 

 • 29 jun 2015 19:35
  Tita

  Nej skippa den mäklaren det är inget gott tecken att folk inte svarar på mail!

  hoppas att du får känna dig nöjd med bytet!

 • 29 jun 2015 21:05
  Bella50

  Håller med. Det är du som kund som har rätt att ställa krav , för du får räkningen på ditt bord. Bra gjort att du bytte. 👏👏

  Du kan ju , som av en händelse , nämna den förste mäklarens ickeagerande.

  Alltid lär sig den nya nåt....att så ska man INTE göra.

  pepp och lycka till 🌹👍

 • 29 jun 2015 21:06
  Bella50

  Håller med. Det är du som kund som har rätt att ställa krav , för du får räkningen på ditt bord. Bra gjort att du bytte. 👏👏

  Du kan ju , som av en händelse , nämna den förste mäklarens agerande.

  Alltid lär sig den nya nåt....att så ska man INTE göra.

  pepp och lycka till 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.