icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 januari 2014 18:16
2

In med ena väskan och ut med den andra

En mycket bra och givande arbetsdag och god lunch utan kolhydrater. Då mår jag som bäst på eftermiddagen har jag kommit på. Nu är jag bara hemma för att vända i dörren. Lämnar min datorväska då jag ska jobba hemifrån imorgon och hämtar träningsväskan. Nu ska det bli zumba och känns härligt. Lätt att fastna här hemma och det ska jag inte göra. Snart får jag koppla av men nu ska det dansas och skaka loss.. :-)

Kommentarer

  • 20 jan 2014 18:21
    Ha så kul på zumban! Själv är jag också på väg på gympa :)
  • 20 jan 2014 18:34
    lenaek
    Ha så kul.Pepp!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.